Η Alicia Vikander και ο Michael Fassbender είναι το απόλυτο #couplegoals σε αυτήν τη σπάνια εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Alicia Vikander και ο Michael Fassbender είναι το απόλυτο #couplegoals σε αυτήν τη σπάνια εμφάνιση

Πέρασαν κιόλας έξι μήνες από το γάμο τους

Με έναν μυστικό γάμο τον περασμένο Οκτώβρη, σφράγισαν τον έρωτα τους η Alicia Vikander και ο Michael Fassbender, αφήνοντας μας να αναρωτιόμαστε πόσο γρήγορα έγιναν όλα, αλλά και τι συνέβη σε αυτόν τον μυστικό γάμο. Το ζευγάρι αμέσως μετά τον γάμο του έφυγε για ταξίδι του μέλιτος και αν δεν κάνουμε μεγάλο λάθος πρέπει να ήταν και η τελευταία φορά που τους είδαμε κάπου μαζί.

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής δηλαδή, που ο φωτογραφικός ρους απαθανάτισε στο Soho House στο West Hollywood, όπου και πήγαν για φαγητό. Αυτή ήταν μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του ζευγαριού, οι οποίοι δεν μας έχουν συνηθίσει σε κοινές εξόδους. Η 29χρονη ηθοποιός και ο 40χρονος σύζυγος της ήταν πολύ σικάτοι και όμορφα ντυμένοι, ενώ δεν μπορούμε με τίποτα να βγάλουμε από το μυαλό μας αυτό το brutal βλέμμα του Michael Fassbender.

Ο ηθοποιός φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι με ασορτί σακάκι και παπούτσια και ένα χακί μπλουζάκι, ενώ η Alicia μαύρο cropped παντελόνι με λευκό μπλουζάκι και ένα γκρι blazer. Να σου πούμε πως για εμάς αυτό το ζευγάρι κατέχει ξεκάθαρα το hashtag couplegoals και πολύ μας αρέσει να τους βλέπουμε μαζί. Εντάξει μπορεί να έχουμε στεναχωρηθεί κάπως που ο Michael δεν είναι πια single, αλλά το ξεπερνάμε σιγά σιγά.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: H απίστευτη επίθεση του Twitter στην Alicia Vikander για τον ρόλο της ως Lara Croft