Το comeback της Αθηνάς Οικονομάκου, λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της, είναι γεγονός

Το comeback της Αθηνάς Οικονομάκου, λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της, είναι γεγονός

Η πρώτη ανάρτηση της μετά την επιστροφή στο σπίτι

Πριν από περίπου μία εβδομάδα η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και έκτοτε η διάσημη ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το Σάββατο η ίδια με τον σύζυγό της και το νέο μέλος της οικογένειας τους επέστρεψαν στο σπίτι τους και πλέον όλοι αναμένουμε με αγωνία την πρώτη φωτογραφία του μικρού της.

Η Αθηνά Οικονομάκου ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς φίλους και τους fans της για τις όμορφες ευχές, μόλις δύο μέρες μετά την γέννηση τους παιδιού της και από τότε μία ησυχία επικρατεί στο προφίλ της στο Instagram. Και το βρίσκουμε απόλυτα λογικό, αφού θέλει να ζήσει τις πρώτες στιγμές με τον γιο της στο σπίτι.

Πριν από λίγη ώρα όμως, η ηθοποιός έκανε δυναμικό comeback ανεβάζοντας στο account της ένα story, με την ίδια να κρατά μία κούπα με το logo των κοσμημάτων της, πίνοντας το αγαπημένο της τσάι. «Cheers, #mamatea», έγραψε στην φωτογραφία, κάνοντας μάλιστα και μία μπλε καρδιά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έχει «εξιλεωθεί» για τις ημέρες που μας έχει αφήσει χωρίς κάποια φωτογραφία ή story, αυτό θα γίνει μόνο όταν δούμε στιγμιότυπο του μωρού της ή έστω τα πατουσάκια του.

Δες τη φωτογραφία της, στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το τρυφερό μήνυμα της Νικόλ Παναγιώτου στη νέα μανούλα και φίλη της Αθηνά Οικονομάκου

Stop the press: Η Αθηνά Οικονομάκου μόλις ανέβασε το πρώτο βίντεο της από το μαιευτήριο