Hold your breath! Η Heidi Klum μας απέδειξε γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήταν το απόλυτο supermodel

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Hold your breath! Η Heidi Klum μας απέδειξε γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήταν το απόλυτο supermodel

Δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες παρακάτω

Η Heidi Klum είναι ένα από τα πιο διάσημα και διεθνώς αναγνωρισμένα μοντέλα για πάνω από μία δεκαετία. Μπορεί τα τελευταία χρόνια βέβαια να μην την θαυμάζουμε σε catwalks και πασαρέλες, δεν σταματά όμως να μας εντυπωσιάζει με το σώμα και την εμφάνιση της. Η star έχει καταφέρει να χτίσει ένα πολύ καλό όνομα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και όπως καταλαβαίνεις δεν υπήρξε άδικα ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως.

Η 44χρονη καλλονή που πια δεν περπατά στα catwalks -τη βλέπουμε συχνά ωστόσο στο κόκκινο χαλί- μας απέδειξε με ένα post της στο Instagram, για ποιον λόγο θεωρούταν (και ακόμη θεωρείται) ένα από τα πιο καλλίγραμμα μοντέλα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω gallery με τις φωτογραφίες της.

Θέλουμε να πάρεις μία βαθιά ανάσα και να δεις την Heidi να ποζάρει φορώντας μόνο τα απαραίτητα κι ένα ζευγάρι over the knee μαύρες μπότες. Η 44χρονη που έχει γεννηθεί στο Gladbach, που τότε θεωρούταν ως Δυτική Γερμανία εμφανίζεται μέσα από κάτι μαύρες κουρτίνες, επιδεικνύοντας μας το άψογο κορμί της, μέσα σε ένα σετ μαύρα sexy εσώρουχα κι ένα ζευγάρι μπότες.


https://www.instagram.com/p/Bgh8gIpAih_

Όπως καταλαβαίνεις αυτό που θα δεις δεν επιδέχεται κανένα απολύτως σχόλιο. Απλά θαύμασε τις τέλειες αναλογίες της και θυμήσου πως είναι 44 ετών. Οι φωτογραφίες της σε περιμένουν στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Το μυστήριο λύθηκε: Η διάσημη καλλονή χώρισε οριστικά

Οι τελευταίες δηλώσεις της Bella Hadid προκαλούν πικρόχολα σχόλια και όχι άδικα