Η Kate Middleton και η Meghan Markle γίνονται emoji

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Middleton και η Meghan Markle γίνονται emoji

Μετά την Kim Kardashian έχουμε και πριγκιπικά emojis

Η Meghan Markle και η Kate Middleton φαίνεται πως ακολουθούν πιστά τα χνάρια της Kim Kardashian και της Blac Chyna, αφού οι δύο πριγκίπισσες πρόκειται να γίνουν emojis. Μία εταιρεία που ονομάζεται DRKHORS έχει καταθέσει έγγραφα, προκειμένου να πάρει άδεια να δημιουργήσει τα KateMojis και τα MeghanMojis.

Τα KateMoji θα επικεντρωθούν στη Δούκισσα του Cambridge και την βασιλική της οικογένεια, ενώ τα emoji της Meghan θα επικεντρώνονται στην ηθοποιό και στον έρωτα της με τον πρίγκιπα Harry. Κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει βρετανικά ρητά και φράσεις, όπως American Princess και Cheeky bugger, τα οποία είναι ήδη έτοιμα σε μία πιλοτική εμφάνιση και βρίσκονται ήδη στην ιστοσελίδα της εταιρείας, μαζί με μερικά πρότυπα KateMoji και MeghanMoji.

Ένας αντιπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε πως τα emojis έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν τον Μάϊο του 2018, ακριβώς δηλαδή κοντά στον γάμο της χρονιάς. Αυτόν του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Όσο λοιπόν περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα, μπορείς να δεις στη gallery παρακάτω, μερικά από αυτά που έχουν ήδη ετοιμαστεί.

Διάβασε ακόμη:

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle έρχονται στην Ελλάδα πριν τον γάμο τους!