Αυτή είναι η πρωινή γυμναστική που κάνει η Χριστίνα Μπόμπα, στον Άγιο Δομίνικο

Αυτή είναι η πρωινή γυμναστική που κάνει η Χριστίνα Μπόμπα, στον Άγιο Δομίνικο

Έτσι διατηρεί αυτό το άψογο κορμί

Εάν μπορούσαμε να δώσουμε ένα παρατσούκλι στην Χριστίνα Μπόμπα, τότε αυτό θα ήταν αναμφίβολα το «The Body». Και αν απορείς γιατί, τότε θα πρέπει να ρίξεις απλά μία ματιά στο Instagram account της. Η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει ένα σώμα, που και να θες, δεν μπορείς να μην το παρατηρήσεις και να μην το θαυμάσεις φυσικά. Η νεαρή καλλονή φροντίζει διαρκώς γι’ αυτό και δεν εγκαταλείπει ποτέ την καθημερινή γυμναστική της.

Εδώ και δύο περίπου μέρες η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στην Καραϊβική και την Δομινικανή δημοκρατία, προκειμένου να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της. Παρ’ ότι το Survivor 2 βρίσκεται στον αέρα εδώ και περίπου δύο μήνες, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Χριστίνα παίρνει το αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο και καθόλου δεν την κατηγορούμε. Αν αγαπάς κάνεις θυσίες και η μελαχρινή καλλονή με τον παρουσιαστή του reality επιβίωσης, είναι πολύ ερωτευμένη.

Το γεγονός ωστόσο, ότι κάθε τόσο «εγκαταλείπει» το σπίτι της και είναι με μια βαλίτσα στο χέρι, δεν την εμποδίζει από το να ακολουθεί κατά γράμμα ό,τι κάνει και στην Αθήνα, συμπεριλαμβανομένου και της γυμναστικής της. Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει ασκήσεις ακόμη και στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα στην φύση. Μέσα από το Instagram account της μας έδειξε την καθημερινή πρωινή προπόνηση που ακολουθεί εκεί στο εξωτικό νησί και εμείς απλά την χειροκροτήσαμε.

Δες στη gallery παρακάτω τις φωτογραφίες.

Διάβασε ακόμη:

Η Χριστίνα Μπόμπα παίρνει πρώτη φορά θέση για την εγκυμοσύνη της