Η Khloe Kardashian αποκάλυψε πότε γεννάει με μία φωτογραφία που πρέπει να δεις οπωσδήποτε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian αποκάλυψε πότε γεννάει με μία φωτογραφία που πρέπει να δεις οπωσδήποτε

Είναι αυτή η πιο ωραία φωτογραφία της star;

Η οικογένεια Kardashian αυτήν τη χρονιά μας φύλαγε ίσως την πιο όμορφη έκπληξη από όλες. Εκτός από την Kim που απέκτησε τρίτο παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας, μανούλα έγινε και η Kylie Jenner, αλλά και η Khloe που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον καλό της, Tristan Thompson.

Η reality star ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο Instagram account της μία απίστευτη φωτογραφία με την πολύ πλέον φουσκωμένη της κοιλίτσα και δικαιολογημένα σάρωσε τα likes. Η 33χρονη star που διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης της πόζαρε στην φίλη της Kylie Jenner, Sasha Samsonova, φορώντας μόνο ένα σετ μαύρα δαντελωτά εσώρουχα και έχοντας ριγμένη στους ώμους της ένα μαύρο κιμονό.

Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πραγματικά πολύ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Khloe Kardashian πρόκειται να γεννήσει σε δύο εβδομάδες ακριβώς. Εντάξει, μπορεί να ακούγεται μεγάλο σαν χρονικό διάστημα, όμως πραγματικά θα περάσει τόσο γρήγορα που δεν θα πιστέψουμε στα μάτια μας μόλις διαβάσουμε πως η star γέννησε.

Δύο εβδομάδες υπομονή λοιπόν για να γνωρίσουμε το νέο μέλος της οικογένειας Kardashian, αλλά και το όνομα αυτής.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

5 κλώνοι της Kim Kardashian που ζουν ανάμεσά μας