Αυτός είναι ο λόγος που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατούσε κινητό στο Survivor

Αυτός είναι ο λόγος που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατούσε κινητό στο Survivor

Κι όμως σίγουρα πάει κάπου το μυαλό σου

Εδώ και ένα 24ωρο επικρατεί ένας μικρός χαμός στον διαδικτυακό χώρο, με την φωτογραφία του Γιώργου Λιανού που κυκλοφόρησε και δείχνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα παρασκήνια να κρατάει στα χέρια της κάτι που μοιάζει με κινητό και να μιλάει με άτομο της παραγωγής. Φυσικά πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την κατηγορήσουν και να αμαυρώσουν την εγκυρότητα του παιχνιδιού, όμως υπάρχει μία πολύ σημαντική και αρκετά λογική αιτία που συνέβη αυτό και θα σου την εξηγήσουμε αμέσως.

Εχθές η ομάδα των Διασήμων έχασε για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα το αγώνισμα της ασυλίας, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε συμβούλιο και σε ψηφοφορία ατόμων προς αποχώρηση. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία λοιπόν, προέκυψαν οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (από τη γενική ψηφοφορία της ομάδας), αλλά και οι Στέλιος Κρητικός και Νάσος Παπαργυρόπουλος που βγήκαν από τις Δαλάκα και Φαρμάκη που είχαν πάρει ατομική ασυλία.

Φυσικά από εκείνη την στιγμή στο Twitter επικρατεί μία ταραχή με ανάμεικτες όμως αντιδράσεις, αφού άλλοι θέλουν να φύγει η Σπυροπούλου, άλλοι ο Κρητικός κ.ο.κ. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (το γνωστό spoiler) έχει ήδη γίνει γνωστός ο παίκτης που αποχωρεί και σίγουρα δεν το περίμενες.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία λοιπόν, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι αυτός που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους με την μάχη να γίνεται ανάμεσα σε Στέλιο Κρητικό και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τελικά την πόρτα της εξόδου από το reality επιβίωσης φαίνεται να βλέπει η Ντινάρα της καρδιάς μας. Όπως γνωρίζεις τα επεισόδια γυρίζονται τμηματικά μέσα σε 2 διαφορετικά 24ωρα, ένα που δείχνει το αγώνισμα της ημέρας -απ' όπου είναι και η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός με φόντο την Κωνσταντίνα- και on day το συμβούλιο της αποχώρησης αφού η ψηφοφορία ολοκληρώνεται γύρω στις 2 τα ξημερώματα, οπότε και στέλνονται τα αποτελέσματα στην παραγωγή για το γύρισμα του συμβουλίου.

Δηλαδή το πιθανότερο είναι η Κωνσταντίνα στην εν λόγω φωτογραφία να μην κρατάει κινητό αλλά κάτι άλλο που δείχνει σαν κινητό -είναι και η απόσταση μεγάλη και δεν μπορεί κανείς να είναι απόλυτα σίγουρος. Σίγουρα πάντως χθες, κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει ποιός ή ποιά θα αποχωρήσει σήμερα. Ακόμα και με την διαφορά της ώρας - εκεί είναι 5 ώρες μπροστά- το αποτέλεσμα μαθεύτηκε στις 7 περίπου το πρωί τοπική ώρα. Τα spoilers πάντως επιμένουν πως αυτή που αποχώρεί το βράδυ είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μένει λοιπόν όλο αυτό να το ανακαλύψουμε το βράδυ. Υπομονή!

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2:Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος & η Όλγα Φαρμάκη γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι και ιδού η απόδειξη

Survivor 2:10 φωτογραφίες που θα σε πείσουν πως ο Πάνος Θεοδώρου είναι το νέο sexy κορμί του reality