H Celine Dion ακύρωσε όλες τις συναυλίες της. Τι συμβαίνει με το πρόβλημα υγείας της;

Πατουχέα Μαριάννα
H Celine Dion  ακύρωσε όλες τις συναυλίες της. Τι συμβαίνει με το πρόβλημα υγείας της;

Δύσκολες οι μέρες αυτές για την τραγουδίστρια.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, ανακοίνωσε από τον λογαριασμό της στο Facebook ότι αναγκάζεται να ακυρώσει τις επερχόμενες συναυλίες της στο Las Vegas. Σύμφωνα με την δημοσίευσή της, η Céline Dion αντιμετωπίζει τους τελευταίους 18 μήνες μια πάθηση του αυτιού γνωστή ως “Patulous Eustachian” που καθιστά πολύ δύσκολο και επίπονο το να τραγουδήσει.

Στο διάστημα αυτό, η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε σταγόνες προκειμένου να αντιμετωπίσει τον πόνο που της προκαλούσε, όμως, πλέον τα φάρμακα δεν τον κατευνάζουν με αποτέλεσμα να πρέπει να υποβληθεί σε μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επέμβαση.

Στην ανακοίνωση της είπε: «Δεν έχω σταθεί και πολύ τυχερή τελευταία.. Ανυπομονούσα τόσο πολύ για αυτές τις συναυλίες αλλά προέκυψε αυτό.. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ζητώ συγγνώμη από όλους εσάς που προγραμματίζατε να παραβρεθείτε στο Las Vegas για τις συναυλίες μου. Ξέρω πόσο απογοητευτικό είναι αυτό και λυπάμαι πολύ».

Η τραγουδίστρια που έχει στο ενεργητικό της τεράστιες επιτυχίες όπως "A new day has come", "All By myself" και "The Power of Love" αναμένεται να επιστρέψει στις εμφανίσεις της στο Caesars Palace στις 22 Μαΐου.Φυσικά, η Céline Dion φρόντισε να δοθεί μια αποζημίωση σε όσους είχαν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους.

Δες επίσης:

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας καλημερίζει μόνο με το μπουρνούζι της