Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Αυτό είναι το προσκλητήριο του πολυαναμενόμενου βασιλικού γάμου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Αυτό είναι το προσκλητήριο του πολυαναμενόμενου βασιλικού γάμου

Απλό και υπέροχο

Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς απέχει μόλις δύο μήνες κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τη Meghan Markle μέσα στο λευκό νυφικό της, την στιγμή που θα φτάνει στον καλό της, πρίγκιπα Harry. Κι αφού είδαμε και την τούρτα που επέλεξε το διάσημο ζευγάρι για την πιο όμορφη και σημαντική στιγμή της ζωής του, ήρθε η ώρα να δούμε και τα προσκλητήρια.

Περίπου 600 άτομα θα παρευρεθούν στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor, ενώ μετά θα απολαύσουν ένα γεύμα στο St George's Hall, το οποίο θα πραγματοποιηθεί εκ μέρους της Βασίλισσας.

Αργότερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας μόνο 200 από τους συνολικά 600 καλεσμένους θα παρευρεθούν στην ιδιωτική εκδήλωση στο Frogmore House που θα κάνει ο πρίγκιπας Harry της Ουαλίας. Η πρόσκληση ορίζει έναν αυστηρό κώδικα ενδυμασίας με τους άντρες να τους έχει ζητηθεί να φορέσουν υποχρεωτικά στρατιωτική στολή ή ένα πρωινό παλτό και καπέλο, ενώ στις γυναίκες έχει ζητηθεί να φορέσουν ένα καθημερινό πρωινό φόρεμα και καπέλο επίσης.

Οι προσκλήσεις, που δημοσιεύτηκαν αυτή την εβδομάδα, έχουν παραχθεί από την εταιρία Barnard & Westwood, η οποία έχει κρατήσει το βασιλικό ένταλμα για την εκτύπωση και βιβλιοδεσία από την βασίλισσα Ελισάβετ από το 1985. Χρησιμοποιώντας αμερικανική μελάνη σε αγγλική κάρτα, οι προσκλήσεις -μία χοντρή λευκή κάρτα επιχρυσωμένη κατά μήκος της άκρης- είναι γραμμένες με πλάγια γραφή, στην κορυφή βρίσκονται τα εραλδικά φτερά του Καρόλου και φυσικά το όνομα του, ενώ στη συνέχεια της κάρτας αναγράφεται το μήνυμα της πρόσκλησης.