Survivor 2: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί!

Survivor 2: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί!

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και η νέα αποχώρηση από το Survivor 2.

Το τέλος του Survivor 2 για έναν από τους τρεις υποψήφιους παίκτες της ομάδας των Διασήμων (Στέλιο Κρητικό, Νάσο Παπαργυρόπουλο και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου) αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό, μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας στο αγώνισμα της ασυλίας την Τετάρτη.

survivor 2 spyropoulou 1

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι. Αυτή ήταν η πέμπτη συνολικά φορά (και η τέταρτη σερί εβδομάδα) που η πρώην παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση και, παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα το κοινό την είχε επανειλημμένα «σώσει», τα προγνωστικά αυτή τη φορά την ήθελαν να χάνει έναντι του Στέλιου Κρητικού και του Νάσου Παπαργυρόπουλου – και τελικά επιβεβαιώθηκαν.

survivor 2 spyropoulou 2

Το σίγουρο είναι πως το hashtag #SurvivorGR στο twitter θα έχει λιγότερο ενδιαφέρον μετά από αυτήν την αποχώρηση, αν και οι νέοι παίκτες (που μπήκαν πριν από μερικές μέρες στο παιχνίδι και για αυτήν την εβδομάδα είχαν ασυλία), είναι σίγουρο πως θα κάνουν τα πάντα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Δες ακόμα: Αυτός είναι ο λόγος που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατούσε κινητό στο Survivor