Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την Irina Shayk με κολάν γυμναστικής

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την Irina Shayk με κολάν γυμναστικής

Θέλει να μας τρελάνει;

Η Irina Shayk είναι ένα από τα πιο sexy κορίτσια που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο Hollywood και το γεγονός ότι έχει γίνει μαμά, μας κάνει να αναρωτιόμαστε ακόμη πιο πολύ για το πως έχει καταφέρει να διατηρήσει το σώμα της σε φόρμα. Και στην τελευταία της έξοδο εκτός του ότι μας άφησε άφωνες για μία ακόμη φορά, μας αποκάλυψε και το μυστικό ευεξίας της.

Το 32χρονο supermodel απαθανατίστηκε στο Los Angeles, να πηγαίνει στο μάθημα pilates που κάνει το τελευταίο διάστημα και η εμφάνιση της με αυτό το κολάν γυμναστικής, ήταν αρκετή για να μας κάνει να αφήσουμε το κρουασάν σοκολάτας και να αρχίσουμε τους κοιλιακούς και τις σανίδες. Πριν από έναν χρόνο η Ρωσίδα καλλονή έγινε μαμά για πρώτη φορά και είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πως έχει καταφέρει να διατηρήσει έτσι το κορμί της.

Την κοιτάς και αναρωτιέσαι πως γίνεται αυτή η γυναίκα να έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Μοιάζει πραγματικά σαν να μη γέννησε ποτέ. Η μικρή Lea έγινε ενός έτους στις 21 Μαρτίου και πραγματικά πολύ θα θέλαμε να τη δούμε σε μία έξοδο με τους πανέμορφους γονείς της, μέχρι τότε όμως απλά απολαμβάνουμε το καλλίγραμμο κορμί της Irina, το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε από όλες τις οπτικές γωνίες και κάθε φορά η αντίδραση μας ήταν η ίδια. Ανοιχτό στόμα και άναρθρες κραυγές. Irina πες μας ποιο είναι το μυστικό σου;

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H Irina Shayk είναι άλλη μια καθημερινή μαμά (PHOTOS)