Jennifer Aniston- Brad Pitt: Η επανασύνδεση που τόσο περίμενες, ήταν τελικά ένα τεράστιο ψέμα

Jennifer Aniston- Brad Pitt: Η επανασύνδεση που τόσο περίμενες, ήταν τελικά ένα τεράστιο ψέμα

Και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν κάπως ιδιαίτερο για εμάς με αυτά που μάθαμε για την Jennifer Aniston και τον Brad Pitt. Μπορεί πια να είναι και οι δύο stars χωρισμένοι -με πιο πρόσφατο αυτόν της Jenn και του Justin Theroux - και κάπου στο βάθος να ήλπιζες πως θα τα ξαναβρούν, όμως αυτό μάλλον δεν θα γίνει ποτέ.

Εχθές μάθαμε πως οι δύο stars βγαίνουν κρυφά ραντεβού και πως ο διαμεσολαβητής ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς δεν είναι άλλος από τον καλό φίλο του Brad, George Clooney. Στην συνέχεια κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία του περιοδικού Star, το οποίο απαθανάτιζε τον Brad και τη Jennifer αγκαλιά να φιλιούνται. Και μάντεψε πόση χαρά πήραμε, μόλις το είδαμε αυτό.

Μία χαρά, η οποία κράτησε μόνο ένα βράδυ, αφού στη συνέχεια το Gossip Cop διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναφέροντας πως οι δύο stars, δεν έχουν ανταλλάξει ούτε γειά εδώ και χρόνια, ενώ η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη από δύο διαφορετικές εικόνες. Μία της Jennifer που φιλούσε τον Jason Bateman στα γυρίσματα του The Switch το 2009 και μία του Brad που πόζαρε με την Angelina Jolie. O Brad και η Jennifer έχουν να φωτογραφηθούν μαζί πάνω από μία δεκαετία.

Brad Pitt Jennifer Aniston Kissing 600x806

Απ’ ό,τι κατάλαβες, όλο αυτό ήταν ένα κόλπο για να κάνει τους fans να πιστέψουν πως οι δύο stars είναι και πάλι μαζί. Δυστυχώς όμως αυτή η επανασύνδεση δεν προβλέπεται να γίνει.