#SummerGoals:Το καλοκαίρι πλησιάζει & εσύ πρέπει να δεις οπωσδήποτε αυτήν τη φωτό της Kylie Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#SummerGoals:Το καλοκαίρι πλησιάζει & εσύ πρέπει να δεις οπωσδήποτε αυτήν τη φωτό της Kylie Jenner

Η Kylie μόλις μας θύμισε πως έχει κορμάρα

Τι πάει να πει τις throwback φωτογραφίες τις ανεβάζουμε μόνο την Πέμπτη; Εντάξει, μπορεί ο σωστός όρος να είναι throwback Thursday (aka tbt), όμως μία αγαπημένη σου φωτογραφία, μπορείς να την ανεβάσεις οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας θέλεις και ας είναι και παλιά. Γιατί τι λιγότερο έχει η Δευτερούλα από την Πέμπτη. Τίποτα απολύτως και γι’ αυτό η Kylie Jenner μας έκανε ένα απρόσμενο δώρο.

Η νεαρή star γέννησε πριν από 7 εβδομάδες περίπου, όμως έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να επανέλθει σε φόρμα και αυτό μας το έχει δείξει μία-δύο φορές μέσα από το Instagram account της. Και αφού μας έδειξε λοιπόν, το πόσο γρήγορα έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης, αποφάσισε να κάνει ένα throwback στο περσινό καλοκαίρι, για να μας θυμίσει ποιο ακριβώς είναι φέτος το #summergoals της ή και το δικό μας.

Η 20χρονη μανούλα πια, ανέβασε στο Instagram της μία φωτογραφία της, στην οποία φοράει ένα πολύ αποκαλυπτικό μπικίνι και μας αφήνει να θαυμάσουμε το καλλίγραμμο κορμί της. Και απ’ ό,τι καταλάβαμε και από την λεζάντα της, αυτός ακριβώς είναι ο στόχος της και για φέτος, να αποκτήσει και πάλι το κορμί που είχε πριν γίνει μαμά. Και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Η μέρα που η Kylie θα ποζάρει με το μαγιό της και με την μικρή Stormi στην αγκαλιά της, δεν θα αργήσει και θα είμαστε εδώ για να τη δούμε. Ως τότε μήπως να κάναμε κι εμείς κάτι με τα δικά μας summergoals;

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.

Διάβασε ακόμη:

Αυτή η φωτογραφία της Kylie Jenner από την εγκυμοσύνη της, είναι τουλάχιστον συλλεκτική