Για πρώτη φορά: Το διάσημο ζευγάρι μετά από 4 χρόνια μας δείχνει την κόρη του και εμείς λιώνουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Για πρώτη φορά: Το διάσημο ζευγάρι μετά από 4 χρόνια μας δείχνει την κόρη του και εμείς λιώνουμε

Μα είναι πραγματικά μια κούκλα

Πρόκειται για ένα από τα πολύ αγαπημένα μας ζευγάρια και από τα πιο όμορφα του Hollywood θα λέγαμε. Τόσο ο ηθοποιός, όσο και η σύζυγος του είναι δύο πολύ όμορφοι και ταλαντούχοι άνθρωποι και το ίδιο φυσικά ισχύει και για την τετράχρονη κόρη τους. Εντάξει δεν ξέρουμε ποια είναι τα ταλέντα της, όμως δεν μπορείς να αμφισβητήσεις πως είναι ένα πού γλυκό πλάσμα.

Αν και οι εμφανίσεις της με τους γονείς της είναι πολύ σπάνιες, όσες φορές την έχει πετύχει ο φακός ή την έχουν ανεβάσει στα social media οι δύο stars, δεν έχουμε δει ποτέ το προσωπάκι της. Συνήθως είναι πλάτη στις λήψεις, άλλοτε προφίλ και γενικά δεν έχουμε ένα καθαρό πλάνο της. Μέχρι τώρα μαντεύαμε την ολοκληρωμένη εικόνα της. Ήρθε όμως η στιγμή που όλοι περιμέναμε.

Η μικρή Everly, έκανε το ντεμπούτο της σε επίσημη εκδήλωση με τους γονείς της κι εκεί την είδαμε και για πρώτη φορά χωρίς κανένα φίλτρο στο πρόσωπο ή γυρισμένη πλάτη. Η Jenna Dewan και ο Channing Tatum παρευρέθηκαν στα Kids’ Choice Awards το Σάββατο (24/3) κι εκεί είδαμε και την μικρή Everly με την μαμά της. Η 4χρονη φορούσε ένα φορεματάκι σε μωβ και πράσινη απόχρωση και ήταν πραγματικά μια γλύκα. Μάλλον στον μπαμπά της θα λέγαμε ότι μοιάζει περισσότερο. Δεν συμφωνείς;


https://www.instagram.com/p/BgzYtMGA6v1

Διάβασε ακόμη:

Ποιο photoshop; Η Kim Kardashian απαντά στους επικριτές της... με αποδείξεις