Έλιωσε το Instagram: Η πρώτη φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά ενώ θηλάζει το δύο μηνών μωράκι της

Πατουχέα Μαριάννα
Έλιωσε το Instagram: Η πρώτη φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά ενώ θηλάζει το δύο μηνών μωράκι της

Πόσο τρυφερή στιγμή

Μέχρι πριν δύο μήνες το όμορφο μοντέλο είχε δημιουργήσει μια τετραμελή οικογένεια με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα. Στις 7 Ιανουαρίου, όμως, η ευτυχισμένη μανούλα έφερε στον κόσμο έναν μικρό πρίγκιπα που μεγάλωσε την οικογένεια, για τον οποίο έγραψε «Καλωσόρισες μικρέ μου πρίγκιπα. Ήρθες και γέμισες τις ζωές μας με χαρά και ευτυχία. Σ’ αγαπάμε πολύ».

Δύο μήνες μετά, και ενώ έχουμε δει πολλές φωτογραφίες της στο μεσοδιάστημα από οικογενειακές εκδρομές και μπάνια στη θάλασσα, η Μαριέττα αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ώρα του θηλασμού του μικρού της μπέμπη. Με τοποθεσία το Miami Beach της Florida, η παρουσιάστρια έγραψε «Το ωραιότερο συναίσθημα του κόσμου» βάζοντας τα hashtag #breastfeeding, #momofthree, #loveit.

mariettachrousala 29416007 1958222181161662 7253434554390675456 n

Έτσι, το πρώην μοντέλο, που όπως έχουμε πει είχε πάρει, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ελάχιστα κιλά -συγκεκριμένα επτά- έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία με τον μικρό της γιό. Στο υπέροχο της πρόσωπο, η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη και εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να τον χαίρεται!

Δείτε επίσης:

Mαριέττα Χρουσαλά: Δύο μήνες μετά τη γέννα μας δείχνει το κορμί της με μαγιό

Μαριέττα Χρουσαλά: Η διατροφή της για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης