O γάμος-έκπληξη της χρονιάς έχει τελική ημερομηνία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
O γάμος-έκπληξη της χρονιάς έχει τελική ημερομηνία

Και είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύεις

Η star μας ανακοίνωσε τον γάμο της πριν από μερικούς μήνες, όταν σε διακοπές με τον σύντροφο της, εκείνος γονάτισε και της χάρισε ένα πανάκριβο μονόπετρο, ζητώντας της να γίνει γυναίκα του με δόξα και τιμή. Και όσο και αν μας ξάφνιασε τότε, τόσο πια το έχουμε εμπεδώσει και αναμένουμε την μεγάλη αυτή στιγμή.

Πλέον ανακοινώθηκε και η ημερομηνία του και η αγωνία μας έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο για την στιγμή που θα δούμε την δισεκατομμυριούχο star να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με το υπέροχο νυφικό της. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει ακόμη, αναφερόμαστε στην Paris Hilton και στον Chris Zylka, οι οποίοι πολύ σύντομα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Και όταν λέμε σύντομα εννοούμε σε 7 μήνες (που δεν τους λες και λίγους), αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Chris ανέφερε σε καλεσμένο, πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοέμβρη στην Τhe Good Shepherd Church (aka η εκκλησία του καλού βοσκού σε ελεύθερη μετάφραση) στο Beverly Hills. Στο παρεκκλήσι αυτό παντρεύτηκαν οι γονείς της Rick και Kathy Hilton, αλλά και ο θείος της Nicky την Elizabeth Taylor.

Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για οικογενειακή παράδοση και σίγουρα θα είναι πολύ όμορφα. Η Paris οργανώνει έναν φαντασμαγορικό γάμο και οι πηγές αναφέρουν πως έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα αγοράς για νυφικό με την αδερφή της.

Διάβασε ακόμη:

Aυτός είναι σίγουρα ο πιο ιδιαίτερος και απρόσμενος αρραβώνας της χρονιάς

Είσαι έτοιμη να δεις το τεράστιο μονόπετρο της Paris Hilton;