Tην προσοχή σου! Ο Leonardo DiCaprio εμφανίστηκε μόλις με νέα σύντροφο και δε θα πιστεύεις ποια

Πατουχέα Μαριάννα
Tην προσοχή σου! Ο Leonardo DiCaprio εμφανίστηκε μόλις με νέα σύντροφο και δε θα πιστεύεις ποια

Φυσικά είναι πανέμορφη

Πάνω που είχε αρχίσει να εδραιώνεται στη λίστα με τους πιο ποθητούς εργένηδες του Hollywood, ο Leonardo Di Caprio ήρθε να μας διαψεύσει. Το μεσημέρι της Τετάρτης εθεάθη στο πλάι 20χρονου μοντέλου να περπατάει –αγκαζέ παρακαλώ- και απ’ ότι φαίνεται.. μάλλον δεν είναι η μικρή του ανιψιά.

Ο λόγος για την Αργεντινή Camila Morrone, θετή κόρη του Al Pacino, που φημολογείται ότι βγαίνει με τον διάσημο ηθοποιό από τις αρχές του χρόνου.

Ο 43χρονος ηθοποιός, εμφανώς ανανεωμένος, πήρε το πρωινό του πολύ απλά ντυμένος επιλέγοντας ένα jean κάτω από λευκό t-shirt και μπλε αθλητική ζακέτα. Εξίσου απλή ήταν και η συνοδός του με ένα loose fit παντελόνι, ένα λευκό t-shirt και ένα cowboy καπέλο. Ο Leo –αχ, ο Leo- προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου, την κουκούλα της ζακέτας του και ένα καπέλο του baseball.

Το γεγονός ότι ο DiCaprio προσέχει πολύ τις εμφανίσεις που κάνει και αποφεύγει να δημοσιεύει την προσωπική του ζωή, γεννά υποψίες για μια πιο.. σοβαρή σχέση μεταξύ τους.

leo

Σας θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Leo έχει εντοπιστεί με γυναίκες όπως η Nina Agdal, η Blake Lively, η Rihanna, η Gisele Bündchen και η Bar Refaeli. Μια και μια όλες τους.