Τι έχουμε εδώ; Το τρυφερό φιλί του ζευγαριού, μόλις μας επιβεβαίωσε την σχέση του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι έχουμε εδώ; Το τρυφερό φιλί του ζευγαριού, μόλις μας επιβεβαίωσε την σχέση του

Και η διαφορά στην ηλικία καμία σημασία δεν έχει

Πριν από μερικά 24ωρα σου γράψαμε πως ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood δεν είναι πια single και αυτό το συμπέρασμα το βγάλαμε, βλέποντας τον στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε με ένα πολύ νεαρότερο κορίτσι, το οποίο όχι μόνο δεν μας πέρασε απαρατήρητο, αλλά το γνωρίζεις και πολύ καλά.

Και η αλήθεια είναι πως αμφιταλαντευτήκαμε αρκετά στο αν το κορίτσι αυτό είναι η νέα του σύντροφος, αφού δεν υπήρξε κάτι το μεμπτό, όμως η φωτογραφία από την έξοδο τους που κυκλοφόρησε σήμερα μας έδωσε την απάντηση. Και μάντεψε, ο περιζήτητος εργένης δεν είναι πια εργένης. Ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα στοιχεία.

Ο Leonardo DiCaprio και η κατά 20 χρόνια μικρότερή του, Camilla Morone -και θετή κόρη του Al Pacino- εθεάθησαν σε πρωινή βόλτα τους στο West Hollywood και κάπου εκεί η 20χρονη έδωσε ένα πολύ τρυφερό -θα λέγαμε- φιλί στον ώμο του ηθοποιού. Και αυτό μεταξύ μας τώρα δεν έμοιαζε και πάρα πολύ φιλική κίνηση. Κάπως έτσι λοιπόν προδόθηκε η σχέση τους κι εμείς έχουμε κι επίσημα το νέο ζευγάρι του Hollywood.

Στην παρακάτω gallery θα δεις και τις αποδείξεις.

Διάβασε ακόμη:

Η φωτογραφία της Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη νεογέννητη κόρη της, κάνει τον γύρο του διαδικτύου