Μετά τους Brangelina έχουμε νέο διαζύγιο-βόμβα για διάσημο ζευγάρι του Hollywood

Μετά τους Brangelina έχουμε νέο διαζύγιο-βόμβα για διάσημο ζευγάρι του Hollywood

Έπειτα από 9 χρόνια γάμου το ζευγάρι χωρίζει έτσι τόσο ξαφνικά!

«Επιλέξαμε από κοινού και με πολύ αγάπη να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν από πολλά χρόνια και ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ως προς το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που μας οδηγεί προς το παρόν σε διαφορετικά μονοπάτια. Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε σκανδαλώδη γεγονότα πίσω από την απόφασή μας - μόνο δύο κολλητοί φίλοι που συνειδητοποίησαν ότι έφτασε η ώρα κρατήσουν μικρές αποστάσεις και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένα και ολοκληρωμένα». Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood θέλοντας να μας ενημερώσει για το χωρισμό του.

Ο Channing Tatum και η Jenna Dewan Tatum αποφάσισαν να χωρίσουν έτσι ξαφνικά. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους έχουν αποκτήσει μία κόρη την Everly την οποία και αγαπάνε και πάρα πολύ.

Η Jenna μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει : «Όταν οι άνθρωποι μας λένε ότι έχουμε μια τέλεια ζωή, θέλω να βάλω τις φωνές και να τους πω ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Νομίζω ότι υπάρχουν ζευγάρια στη ζωή που ταιριάζουν πολύ. Ταιριάζεις πολύ με τον άλλον εφόσον ωριμάζεις μαζί του και νομίζω ότι τώρα είμαστε σε ένα στάδιο που έχουμε ωριμάσει μαζί. Ωστόσο, πιστεύω ότι ένα ζευγάρι πρέπει να είναι προσγειωμένο και πρόθυμο να καταβάλει κόπο ώστε να "δουλέψει" τα στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση. Κι οι δύο μας είχαμε πάντα τη θέληση να το κάνουμε αυτό. Από την αρχή μοιραζόμασταν τις ίδιες αξίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε τέλειοι. Πλάκα μου κάνετε; Τσακωνόμαστε σαν όλα τα ζευγάρια, διαφωνούμε για πολλά πράγματα, έχουμε μέρες που πραγματικά δεν συμπαθούμε ο ένας τον άλλο»


https://www.instagram.com/p/BhFuWBaBGqc

Διάβασε και αυτό:

Μα πόσο έχει μεγαλώσει; Ο Bradley Cooper κάνει βόλτα με την κόρη του Lea & τα φλας «παίρνουν φωτιά»