Kylie Jenner: Τώρα αυτό είναι το κορμί της δύο μήνες μετά τη γέννα της κόρης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kylie Jenner: Τώρα αυτό είναι το κορμί της δύο μήνες μετά τη γέννα της κόρης της

Έχεις δει πόσο έχει αδυνατίσει;

Το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε από τον πρώτο καιρό κιόλας, μετά την γέννα της μικρής Stormi, ήταν το σώμα της νεαρής μαμάς της και το πόσο γρήγορα έχασε αρκετά από τα κιλά της εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα 16 κιλά μέσα σε τρεις εβδομάδες από την γέννηση της κόρης της κατάφερε να χάσει η reality star και αυτό φυσικά με πολλή και σκληρή γυμναστική.

Πλέον δύο μήνες από τότε που γέννησε το κορμί της Kylie Jenner είναι όπως και πριν την εγκυμοσύνη της και η αλήθεια είναι πως μοιάζει σαν να μην ήταν ποτέ έγκυος. Η 20χρονη star κοινοποίησε στο account της στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες μας έδειχνε το σώμα της και κυρίως την μέση της.

Και εδώ κάπου θα κάνουμε μία παύση. Είδες πόσο μικροσκοπική και πάλι είναι η μέση της; Ένα λευκό crop-top και μία αθλητική φόρμα επέλεξε για την έξοδο της η νεαρή μαμά και η αλήθεια είναι, πως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τις φωτογραφίες της. Είναι γεγονός πως η Kylie Jenner έχει βρει και πάλι τον παλιό καλό της εαυτό -τον όποιο μάλλον δεν έχασε και ποτέ- και ανυπομονούμε να τη δούμε και με μαγιό.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το διάσημο ζευγάρι μας είχε προετοιμάσει για το χωρισμό του, χωρίς να το έχουμε καταλάβει