Δυο μήνες μετά τον χωρισμό της, η Jennifer Aniston δείχνει εκπληκτική και αρκετά αδυνατισμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δυο μήνες μετά τον χωρισμό της, η Jennifer Aniston δείχνει εκπληκτική και αρκετά αδυνατισμένη

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της

Σχεδον δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Και όχι μόνο χώρισαν, αλλά δεν έχουν πια και καμία απολύτως επαφή, ενώ σύμφωνα με φήμες ο Justin έχει ήδη βρει την αντικαταστάστρια της ηθοποιού.

Και μπορεί ο Justin να κάνει λίγο πιο συχνές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη, η Jen κρατά αρκετά χαμηλό προφίλ και πολύ σπάνια την βλέπουμε έξω. Και αυτή της η εμφάνιση ήταν ακριβώς μία από αυτές τις ελάχιστες φορές, που η ηθοποιός μετά το διαζύγιο απαθανατίστηκε σε έξοδο της. Κάποιες δουλειές φαίνεται πως είχε να τακτοποιήσει η 49χρονη ηθοποιός, η οποία εθεάθη με ένα αρκετά casual ντύσιμο στο Beverly Hills το απόγευμα της Πέμπτης.

Αυτή είναι η δεύτερη (ίσως και η πρώτη) φορά για την Jennifer Aniston, που απαθανατίζεται σε έξοδο της από τότε που χώρισε με τον Justin Theroux. Και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μας έβαλε τα γυαλιά, γιατί εκτός από αμακιγιάριστη και πολύ φυσική, μας φάνηκε και αρκετά αδυνατισμένη. Και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει στα ψιλά γράμματα.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω και θαύμασε τι θα πει «φυσική ομορφιά».

Διάβασε ακόμη:

Chic n’ sexy: Αυτήν τη σπάνια εμφάνιση της Amal Clooney, θα την θυμάσαι για καιρό