Η Kylie Jenner έκανε τεστ πατρότητας στη Stormi & οι εξελίξεις δεν είναι αυτές ακριβώς που περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner έκανε τεστ πατρότητας στη Stormi & οι εξελίξεις δεν είναι αυτές ακριβώς που περίμενες

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

Η μικρή Stormi ήρθε στο κόσμο πριν από δύο μήνες και από τότε που την είδαμε πρώτη φορά σε φωτογραφίες, όλοι λένε το ίδιο πράγμα: πως η μικρή είναι ίδια ο Tyga (πρώην της Kylie) και πως ο μπαμπάς της δεν είναι ο Travis Scott. Και μετά από αυτό, ποιος είδε τη reality star και δεν τη φοβήθηκε.

Η 20χρονη νεαρή μαμά συμφώνησε να κάνει τεστ πατρότητας στην κόρη της μόνο και μόνο για να κλείσει τα στόματα όλων όσων λένε πως η Stormi δεν είναι κόρη του Travis, αλλά του Tyga. Το τεστ έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, η απάντηση βγήκε και δεν είναι αυτή που περίμενες.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο rapper δεν είναι ο πατέρας της μικρής; Τι εννοείς σε μπερδέψαμε και οι δύο είναι rapper; Εντάξει, θέλαμε να σε κρατήσουμε λίγο σε αγωνία. Ο Tyga λοιπόν δεν είναι ο πατέρας της μικρής σύμφωνα με τα αποτελέσματα και δεν έχει καμία απολύτως σχέση μαζί της.

Για την ιστορία να σου πούμε, πως η Kylie δέχτηκε να κάνει το τεστ με την προϋπόθεση, πως ο Tyga θα σταματήσει να ασχολείται με εκείνη και την κόρη της και δεν θα αποκαλύψει ποτέ τα αποτελέσματα αυτού του τεστ.

Το δεύτερο πάντως δεν φαίνεται να τηρήθηκε και πολύ.

Διάβασε ακόμη:

Kylie Jenner: Τώρα αυτό είναι το κορμί της δύο μήνες μετά τη γέννα της κόρης της