H star εμφανίζεται χέρι-χέρι με γοητευτικό άντρα και ΔΕΝ είναι ο αρραβωνιαστικός της

Πατουχέα Μαριάννα
H star εμφανίζεται χέρι-χέρι με γοητευτικό άντρα και ΔΕΝ είναι ο αρραβωνιαστικός της

Μα τι συμβαίνει; 

Η σχέση της έχει περάσει από 40 κύματα μιας και πότε χωρίζει, πότε πηγαίνει για γάμο, και πότε ξαναχωρίζει. Εσχάτως είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, τα πηγαίνουν καλά! Όλα αυτά, μέχρι λίγες ώρες πριν, όταν και η star βγήκε για ένα φαγητό με καλούς της φίλους -συμπεριλαμβανομένης και της Jennifer Aniston-.

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Όταν, όμως, έφτασε η ώρα της επιστροφής η 53χρονη ηθοποιός-η Courteney Cox- εντοπίστηκε με ένα γκρι jean και ένα λευκό μπλουζάκι που τόνιζαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, τα οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι απλές μαύρες γόβες που έδιναν ύψος στα υπέροχα πόδια της.

Ξεφύγαμε, όμως, από το θέμα μας που δεν είναι άλλο από τον γοητευτικό άντρα που την κρατούσε από το χέρι όταν τα φλας τους απαθανάτισαν. Θα μου πεις που είναι το κακό και θα σου πω ότι αυτός δεν ήταν σίγουρα ο αρραβωνιαστικός της Johnny McDaid.

Κατάλαβες τι έγινε; Λογοδοσμένη γυναίκα εμφανίστηκε στο πλευρό γοητευτικού άντρα-μυστήριο. Μήπως αυτός ο αρραβώνας περνάει μια κάποια κρίση; Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν ήταν μια σταθερή σχέση αν σκεφτείς ότι η Cox και ο McDaid ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2013, αρκετούς μήνες μετά το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγο David Arquette. Το ζευγάρι επισημοποίησε γρήγορα την σχέση του τον Ιούνιο του 2014 και τον επόμενο Δεκέμβριο χώρισε. Το Πάσχα του 2016 τους βρήκε και πάλι μαζί ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται το καλοκαίρι που έρχεται.

courteney cox

Τι γίνεται τελικά; Μήπως αυτή η εμφάνιση σηματοδοτεί το τέλος του αρραβώνα τους;