H δήλωση που θα βγάλει την Khloe Kardashian εκτός εαυτού

Πατουχέα Μαριάννα
H δήλωση που θα βγάλει την Khloe Kardashian εκτός εαυτού

Η ερωμένη του Tristan Thompson μιλάει πολύ... δυστυχώς!

Μη μου πεις ότι ξέχασες κιόλας το σκάνδαλο μεγατόνων του Hollywood που ακούει στο όνομα «απατημένη εγκυμονούσα Khloe Κardashian»!

Και ενώ η κακομοίρα η Khloe προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που περνάει τις τελευταίες ώρες, η πέτρα του σκανδάλου Marie κάνει δηλώσεις που ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που φαίνεται να οδήγησε τον Tristan Thompson στα μονοπάτια της απιστίας δηλώνει πως όχι μόνο δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της Khloe αλλά πίστευε ότι η σχέση της με τον Tristan ήταν κάπως.. χαλαρή. Επιπλέον, πηγές αναφέρουν ότι η ίδια η Marie, που είναι και αυτή μητέρα, δε θα ήθελε ποτέ να μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι – πόσο μάλλον αν αυτό ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Τα ντοκουμέντα βέβαια λένε άλλα..

Σε αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ο Tristan να κάθεται σε καναπέ ξενοδοχείου αγκαλιά με δύο γυναίκες, μια εκ των οποίων η Marie την οποία φιλάει και κρατάει με πάθος.

Lani Blair Wiki Age Bio Tristan Thompson Model Ethnicity Height Weight Boyfriend Affairs Hot Photos

Και μπορεί το βίντεο που «καίει» τον μέλλοντα μπαμπά να τραβήχτηκε τον Οκτώβριο, η αγαπημένη μας Khloe, όμως, ήταν τότε τριών μηνών έγκυος και η οικογένεια Kardashian δεν προβλέπεται να του συγχωρέσει κάτι τέτοιο..

Δείτε ακόμα:

Σκάνδαλο μεγατόνων: Ο σύντροφος της Khloe Kardashian πιάνεται επ’ αυτοφώρω να την απατάει

Η Kim και η Kourtney προσπαθούν να τραβήξουν τα βλέμματα από το σκάνδαλο Khloe – Tristan (photos)