Το ολέθριο λάθος της Victoria Beckham και το (δικαιολογημένο) κράξιμο στα social media

Πατουχέα Μαριάννα
Το ολέθριο λάθος της Victoria Beckham και το (δικαιολογημένο) κράξιμο στα social media

Τι έκανε και προκάλεσε την οργή;

Την Τετάρτη το απόγευμα οι γυναίκες της οικογένειας Beckham φαίνεται να πέρασαν δημιουργικό χρόνο μαζί. H Victoria μαζί με την κόρη της Harper επέλεξαν να επιδοθούν στην τόσο αγαπημένη τους ιππασία και φυσικά, δε θα μπορούσαν να μη μας το δείξουν.

Η μαμά Victoria δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνει την μικρή Harper να ιππεύει πάνω στο αγαπημένο της άλογο και έγραψε «Ιππασία κάτω από το φως του ήλιου. Η Harper με τον πρίγκιπά της σας στέλνουν φιλιά».

Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ.

Έλα, όμως, που η Victoria έκανε το λάθος να αναρτήσει φωτογραφία στην οποία φαίνεται χαραγμένο πάνω από το πόδι του αλόγου ένα στέμμα. Το θέμα εδώ είναι αν αυτό το στέμμα είχε δημιουργηθεί μετά από «κούρεμα» του αλόγου με τέτοιο τρόπο ή αν είχε σχηματιστεί μετά από έγκαυμα στο σχήμα του στέμματος.

Φυσικά, αυτή η εικόνα δεν άρεσε καθόλου στους 19 εκατομμύρια followers της που αντέδρασαν άμεσα. «Πόσο βάναυσο αυτό που έκανες στο ζώο. Πρέπει να πόνεσε πολύ», «Γιατί το άλογο να υποστεί τέτοιο πόνο χωρίς λόγο;», «Είναι δυνατόν;» ήταν μερικές από τις λογικές αντιδράσεις στα σχόλια της φωτογραφίας.

victoriabeckham 29717423 135516633961402 8320007661361823744 n

Απαράδεκτο Victoria..