Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της, η star έχει έναν νέο σύντροφο και είναι απίστευτα hot και sexy

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της, η star έχει έναν νέο σύντροφο και είναι απίστευτα hot και sexy

Και ηθοποιός και sexy

Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από τότε που η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφος της χώρισαν έπειτα από τρία χρόνια σχέσης. Και μπορεί στο μεσοδιάστημα να της χρεώθηκαν πολλές καινούργιες σχέσεις -με πιο πρόσφατη αυτήν με τον φρεσκοχωρισμένο Justin Theroux- όμως καμία δεν είχε βάση και υπόσταση. Τώρα όμως όχι μόνο έχει νέα σχέση, απαθανατίστηκαν και μαζί σε κοινή τους έξοδο. Και αν θες και τη γνώμη μας, ο νέος της σύντροφος είναι απλά ένας κούκλος. Και θα λέγαμε πως συνδυάζει πολλά καλά, αφού είναι και ηθοποιός και μελαχρινός -ναι μας αρέσουν οι μελαχρινοί- και πολύ sexy. Ε τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;

Η Olivia Munn φαίνεται πως ζει τον απόλυτο έρωτα το τελευταίο διάστημα στο πλευρό του Alex Gonzalez, με τον οποίο και απαθανατίστηκε σε κοινή έξοδο στο Los Angeles πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Οι δύο stars -έχουν και την ίδια ηλικία (37)- φαίνεται πως περνούν πολύ καλά μαζί και αυτό φάνηκε και στιε φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι. Η ηθοποιός ήταν αρκετά casual ντυμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πολύ μας άρεσε αυτή της η τόσο απλή εμφάνιση. Ο Alex κρατούσε ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια, το οποίο προφανώς και της προσέφερε, όταν την πήρε έξω από ένα κέντρο υγείας όπου τον περίμενε.

Προφανώς η 37χρονη ηθοποιός αντιμετώπισε κάποιο θέμα -περαστικό όπως φαίνεται- με την υγεία της κι εκείνος της πήγε λουλούδια. Πόσο γλυκό και ρομαντικό και πόσο όμορφη κίνηση. Απ' ό,τι φαίνεται ο Alex είναι ένας πραγματικός gentleman, εκτός από όλα τα υπόλοιπα που είπαμε παραπάνω. Δεν ξέρουμε για σένα, εμείς πάντως εγκρίνουμε πολύ αυτήν τη σχέση κι ελπίζουμε να καταλήξει και σε κάτι πολύ όμορφο.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Κορίτσια ουρλιάξτε! Η Khloe Kardashian έκανε κάτι που θα σας απογοητεύσει πολύ