Αυτή είναι αποκάλυψη! Σε ποιον μοιάζει η κόρη της Khloe Kardashian;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι αποκάλυψη! Σε ποιον μοιάζει η κόρη της Khloe Kardashian;

Τι λένε οι πληροφορίες;

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson ακούγεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο και αυτό γιατί το σκάνδαλο περί απιστίας του μπασκετμπολίστα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στο μεταξύ η 33χρονη reality star έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον NBAer και τα πράγματα έχουν ηρεμήσει κάπως. Τώρα αν αυτό έγινε από την ταραχή της ή ήταν πράγματι η ημέρα της να γεννήσει, αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ. Και μικρή σημασία έχει, τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα, από την στιγμή που εκείνη αποφάσισε να συγχωρήσει και να σταματήσει να ακούει τις κακές γλώσσες.

Μεταξύ μας δεν την αδικούμε και πολύ γιατί κι εκείνη πέρασε από 40 κύματα μέχρι να βρει έναν άνθρωπο που να την αγαπάει και να τον αγαπάει τόσο πολύ. Πλέον κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι τους και είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον πλανήτη. Σε ποιον από τους δυο γονείς της όμως μοιάζει όμως η μικρούλα; Πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν, πως η νέα Kardashian μοιάζει στον μπαμπά της αρκετά και πως μάλιστα έχει και τα μάτια του. Τώρα δεν ξέρουμε ακριβώς να σου πούμε εάν αυτό ισχύει, αφού ακόμη δεν έχουμε δει καμία φωτογραφία της.

Υποψιαζόμαστε ωστόσο, πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει και πως θα έχουμε την πρώτη ανάρτηση -είτε από την ίδια, είτε από κάποιο μέλος της οικογένειας της- μέσα στα επόμενα 24ωρα. Μέχρι την μεγάλη αποκάλυψη λοιπόν, θέλουμε να κάνεις λίγη υπομονή.

Διάβασε ακόμη:

Το μήνυμα της κολλητής της Khloe που ανατρέπει τα δεδομένα

Mήπως το σκάνδαλο Khloe είναι ένα ψέμα; Οι νέες φήμες που κάνουν το γύρο του κόσμου