Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Το άδοξο τέλος ανάμεσα τους, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Το άδοξο τέλος ανάμεσα τους, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους

Τι συνέβη τελικά μεταξύ τους;

Το όνομα της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson ήταν αυτά που ακούστηκαν περισσότερο την εβδομάδα μου μας πέρασε, μετά την δημοσίευση της είδησης, πως ο NBAer πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να την απατά με κάποιες άγνωστες γυναίκες. Και μπορεί λίγο αργότερα να βγήκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν, πως η reality star τον έχει συγχωρήσει και πως εκείνος δεν έφταιγε, οι νέες πληροφορίες όμως είναι κάπως διαφορετικές.

Η 33χρονη reality star έφερε στον κόσμο την κόρη της το απόγευμα της Πέμπτης 12 Απριλίου, μερικά 24ωρα αργότερα όμως κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν την Khloe να έχει τελειώσει οριστικά την σχέση της μαζί του. Μία πηγή από το κοντινό της περιβάλλον ανέφερε στο περιοδικό Life&Style, πως αυτήν τη φορά ο Tristan τα χάλασε όλα και πως η Khloe είναι πολύ νευριασμένη και οργισμένη μαζί του.

«Το στομάχι της πονάει πολύ και δεν είναι από την εγκυμοσύνη. Η Khloe είναι οργισμένη και έχει πλέον τελειώσει μαζί του. Αν μπορούσε θα «σκότωνε» τον Tristan γι’ αυτό που της έκανε», αναφέρει επίσης η πηγή. Τι συμβαίνει όμως πραγματικά μεταξύ τους; Τον συγχώρησε η όλα τελείωσαν ανάμεσα τους; Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και θα τη μάθουμε σύντομα.

Διάβασε ακόμη:

Kim is back! Η star απαντά στους επικριτές της για τις φωτογραφίες της και γίνεται viral