Khloe Kardashian: Έκανε την πρώτη ανάρτηση της στο Instagram & μας ανακοινωσε το όνομα της κόρης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian: Έκανε την πρώτη ανάρτηση της στο Instagram & μας ανακοινωσε το όνομα της κόρης της

Το όνομα της μοναδικό όσο κι εκείνη

Πριν από τέσσερις ημέρες η Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Tristan Thompson, με τον οποίο υπήρξαν κάποιες αναποδιές και φήμες περί απιστίας την προηγούμενη εβδομάδα. Η Khloe όμως από τότε που γέννησε τα έχει αφήσει πίσω της όλα αυτά και συνεχώς με την μονάκριβη κόρη της.

Περιμέναμε πως και πως την πρώτη ανάρτηση στο Instagram και αυτή ήρθε μερικές ώρες πριν, όταν και η reality star ανέβασε μία φωτογραφία από το ροζ δωμάτιο της μικρούλας. «Ξεδίπλωσε» τα συναισθήματα της στη λεζάντα της φωτογραφίας της και φυσικά εκεί μας αποκάλυψε το όνομα της κόρης της. Ένα όνομα τόσο μοναδικό, όσο και η ίδια και ας μην την έχουμε δει ακόμη.

Πριν από μερικούς μήνες και όσο οι fans έκαναν εικασίες για το όνομα της, η Khloe είχε αποκαλύψει πως το όνομα της θα αρχίζει από «Τ». Και αυτό ακριβώς έκανε. Ούτε η Khloe λοιπόν συνέχισε την παράδοση της οικογένειας της, να δώσει στην κόρη της όνομα που να αρχίζει από «Κ». Η μικρή True έχει κάνει τρισευτυχισμένη την reality star και αυτό ακριβώς μας είπε και στην ανάρτηση της.

True Kardashian, καλώς ήρθες! Αναμένουμε την πρώτη σου φωτογραφία.

Δες στη gallery τη φωτογραφία της.

Διάβασε ακόμη:

Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Το άδοξο τέλος ανάμεσα τους, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους