Μας κοροϊδεύουν; Λίγο μετά τα τρυφερά τετ-α-τετ με τον πρώην της, η star κυκλοφορεί με άλλο συνοδό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μας κοροϊδεύουν; Λίγο μετά τα τρυφερά τετ-α-τετ με τον πρώην της, η star κυκλοφορεί με άλλο συνοδό

Εντάξει, το λες και αστείο όλο αυτό

Μόλις εχθές κυκλοφόρησαν φήμες πως η νεαρή καλλονή επανασυνδέθηκε με τον πρώην της και δεν σου κρύβουμε, πως αυτή ήταν μία από τις επανασυνδέσεις που περιμέναμε αρκετούς μήνες τώρα. Ο τραγουδιστής ουκ ολίγες φορές είχε αφήσει να εννοηθεί πως αγαπάει ακόμη το supermodel και πως θέλει και πάλι να είναι μαζί.

Και αφού οι πληροφορίες ανέφεραν πως εθεάθησαν να φιλιούνται στο Coachella, το 21χρονο μοντέλο απαθανατίστηκε λίγες ώρες μετά με άλλο συνοδό. Και κάπου εδώ αναρωτιόμαστε, μα καλά, μας κοροϊδεύουν; Η Bella Hadid και ο The Weeknd, φαίνεται πως τελικά δεν είναι μαζί ή τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε μετά την εμφάνιση με τον άγνωστο μελαχρινό νεαρό που τη συνόδευε. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν στο μουσικό φεστιβάλ Indio στην Καλιφόρνια και δεν θα λέγαμε πως η συνάντηση τους ήταν τόσο φυσική.

Η Bella είχε το ένα χέρι της περασμένο γύρω από την πλάτη του, ενώ κουβέντιαζαν χαλαρά. Και αφού φωτογραφία που να τη δείχνει να φιλιέται με τον The Weeknd δεν υπάρχει, δεν θα πιστέψουμε σε αυτήν την επανασύνδεση. Για την ώρα τουλάχιστον, αφού αυτή η φωτό της με τον νεαρό, φαίνεται να διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση της με τον νεαρό τραγουδιστή.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery.

Διάβασε ακόμη:

Η επανασύνδεση που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός!

Η Bella Hadid, μόλις πήγε το sexiness σε άλλο επίπεδο