Η λεπτομέρεια για το μωρό της Khloe Kardashian, που αλλάζει τα δεδομένα

Η λεπτομέρεια για το μωρό της Khloe Kardashian, που αλλάζει τα δεδομένα

Δεν έγιναν όλα όπως νομίζαμε

Εδώ και λίγες ώρες γνωρίζουμε το όνομα της κόρης της Khloe Kardashian, το οποίο είναι True (αληθινή). Εντάξει στα ελληνικά μπορεί να μην ακούγεται και πολύ ωραίο, αλλά όλοι μας υποθέσαμε ότι το όνομα ήταν ένα έμμεσο μήνυμα προς τον ατακτούλη μπαμπά, Tristan Thompson.

Ωστόσο, μία νέα πληροφορία έρχεται στη δημοσιότητα, η οποία σίγουρα θα αλλάξει την άποψη που έχουμε σχηματίσει για την κλονισμένη σχέση της Khloe.

Που λέτε, το TMZ, αναφέρει ότι το όνομα True είχε επιλεγεί αρκετό καιρό πριν το σκάνδαλο με την απιστία του Tristan και ουδεμία σχέση έχει με όλα αυτά.

Στο post της η Kris εξηγεί από πού εμπνεύστηκαν το όνομα

krisjenner 30077443 813728668826343 8023290335343935488 n

«I’m so excited to welcome my precious little granddaughter True!!! FUN FACT... my Grandfather’s name on my Dad’s side was True Otis Houghton....my Dad’s name was Robert True Houghton...so i am so excited Khloe named her daughter True!!!»

Θα λέγαμε ότι η Khloe είχε προαίσθημα λοιπόν! Μπορεί και όχι… Σε άλλα νέα, δε σκοπεύει να συγχωρήσει τον μοιχό σύντομα γιατί την έκανε παγκοσμίως ρεζίλι και την εξέθεσε. TRUE. Επίσης, οι αδερφές της απατημένης, όπως και η μαμά της, είναι έξαλλες. Και δε νευριάζεις ποτέ την οικογένεια αυτή!

Αντίο Tristan.