Η star απολαμβάνει διακοπές στην Ελλάδα και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star απολαμβάνει διακοπές στην Ελλάδα και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι

Τον Μάρτιο το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο του παιδάκι και μόλις πριν από μία εβδομάδα η star ανακοίνωσε καταλάθος το φύλο του μωρού της. Την 1η Σεπτέμβρη θα καλωσορίσουν στον κόσμο τον μονάκριβο γιο τους και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες τους, μάλλον πλέουν ήδη σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο τους απήλαυσαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και η star μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα, φορώντας το μπικίνι της και περπατώντας αμέριμνη στην παραλία.

Η Vogue Williams και ο Spencer Matthews βρέθηκαν για μερικές ημέρες στην Ελλάδα -οι πληροφορίες δεν αναφέρουν ποιο νησί επισκέφθηκαν- και ο φακός τους απαθανάτισε τη Δευτέρα με τα μαγιό τους να περπατούν στην αμμουδιά, απολαμβάνοντας παράλληλα την περίοδο αυτή της εγκυμοσύνης. Μάλλον, έχουν και κάτι επιπλέον να μας πουν, αφού ο Spencer στις φωτογραφίες φαίνεται να φορά κι ένα δαχτυλίδι, το οποίο μάλλον παραπέμπει σε κρυφό γάμο.

Η κοιλίτσα της 32χρονης παρουσιάστριας -αν και διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της- δε φαίνεται να έχει μεγαλώσει πολύ ακόμη, ωστόσο ακόμη κι έτσι ο Spencer δεν σταμάτησε λεπτό να της την χαϊδεύει τρυφερά. Γιο περιμένει, λογικό το βρίσκουμε, οι μπαμπάδες πάντα έχουν ένα περίεργο δέσιμο με τους γιους τους.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H Όλγα Φαρμάκη μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα