Ίντερνετ κατά Kylie Jenner: Το κράξιμο και η απαράδεκτη συμπεριφορά

Ίντερνετ κατά Kylie Jenner: Το κράξιμο και η απαράδεκτη συμπεριφορά

Kαι δικαιολογημένα...

Αυτή η οικογένεια έχει στο αίμα της να εγείρει οργή, θυμό και σχόλια! Αυτή τη φορά, δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο μήνες από την γέννηση της μικρής της κόρης και η Kylie κατάφερε να ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων με μια της μόνο κίνηση.

Τι έκανε; Βρέθηκε στο στόχαστρο των ακολούθων της στα social media μετά από την εμφάνιση της στο Coachella festival κατά την διάρκεια του οποίου ανάρτησε φωτογραφίες της με το look της. Δεν άντεξε! Που πας Kylie με το νεογέννητο; Που αφήνεις μωρό παιδί και τρέχεις σε χορούς και πανηγύρια;

Μπορεί με τον σύντροφό της Travis Scott να διατήρησαν χαμηλούς τόνους κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στο event αλλά η επιλογή της να δημοσιεύσει φωτογραφίες με την ροζ περούκα που επέλεξε να φορέσει και η ακόλουθη περιγραφή της «Δεν είμαι μια κανονική μαμά, είμαι μια cool μαμά» δεν έμεινε ασχολίαστη.

kyliejenner 30077923 345977489255325 7539997753087098880 n

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι όχι μόνο δεν είναι μια cool μαμά αλλά είναι μια ανεύθυνη μαμά που άφησε μωρό παιδί για να επιδοθεί σε ξέφρενα πάρτι. Χαρακτηριστικό ήταν ένα σχόλιο που έλεγε ότι «η Kylie θα πρέπει να αποτελέσει το παράδειγμα όλων μας ώστε να παίρνουμε προφυλάξεις»!