Η True Thompson-Kardashian έχει ήδη το δικό της Instagram account

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η True Thompson-Kardashian έχει ήδη το δικό της Instagram account

Απίστευτο και όμως αληθινό

Η True Thompson-Kardashian είναι μόλις επτά ημερών και έχει ήδη κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για εκείνη. Μπορεί να μην την έχουμε δει ακόμη στο Instagram account της μαμάς της, ίσως όμως κάνει το ντεμπούτο της αλλού. Που αλλού; Μα φυσικά στο δικό της account στο Instagram.

Ναι, ναι καλά διάβασες. Η True Thompson έχει δικό της προφίλ στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα και μετρά ήδη σχεδόν 200χιλιάδες followers. Μπορεί να μην υπάρχει ακόμη κάποια ανάρτηση –το καλό πράγμα αργεί να γίνει άλλωστε- και να μην υπάρχει πιστοποίηση στο account (πως είναι δηλαδή το επίσημο και όχι fanpage), η Kris Jenner όμως ακολουθεί τον λογαριασμό και αυτό είναι αρκετό.

Το όνομα του account είναι απλά το όνομα της μικρής (aka True) και περιμένουμε με αγωνία το πρώτο post. Να σου πούμε επίσης πως πέρα από την Kris κανένα άλλο μέλος της οικογένειας δεν έχει κάνει follow το account, ούτε καν η ίδια η Khloe, και να σημειώσουμε πως η νεογέννητη κόρη της reality star δεν είναι το μόνο παιδί των Kardashians που έχει Instagram, μιας και την αρχή έχει κάνει η κόρη του Rob (εντάξει όχι η ίδια), Dream Kardashian.

Διάβασε ακόμη:

Οι πρώτες φωτογραφίες της Meghan Markle με νυφικό