Έγκυος; #NOT! Η star μόλις διέλυσε κάθε υποψία και φήμη περί εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος; #NOT! Η star μόλις διέλυσε κάθε υποψία και φήμη περί εγκυμοσύνης

Τελικά δεν είναι έγκυος

Η νεαρή και όμορφη star ξέρει πολύ καλά πως παίζεται αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας και γι’ αυτό κάθε φορά κάνει και τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου τα «φώτα» να στραφούν επάνω της. Και η αλήθεια είναι πως πάντα τα καταφέρνει, μιας και μας έχει κάνει όχι μία, αλλά δύο φορές να πιστέψουμε πως είναι έγκυος.

Η Emily Ratajkowski πριν από μερικές ημέρες ανέβασε μία φωτογραφία –και κάποια story- στο Instagram account της, στην οποία κρατούσε κάποια φρούτα κοντά στην κοιλιά της και γράφοντας «καρποφορώ» μας οδήγησε σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Και αυτό δεν ήταν άλλο, από το ότι είναι έγκυος. Κάτι που δεν θα μας φαινόταν και καθόλου περίεργο, μιας και πριν από δύο μήνες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ωστόσο η ίδια πήρε θέση και διέψευσε μια και καλή τις φήμες αυτές που την θέλουν έγκυο, λέγοντας στο USA Today: «Δεν σκεφτόμουν αυτό ακριβώς όταν ανέβασα την φωτογραφία. Είναι πραγματικά πολύ γλυκό που οι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν τόσο με αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο δεν είμαι έγκυος».

Κάτι μας λέει, πως όταν θα είναι πραγματικά έγκυος και θα το ανακοινώσει με κάποιον περίεργο τρόπο, κανείς δεν πρόκειται να την πιστέψει.

Διάβασε ακόμη:

Βαρύ πένθος στο Παλάτι, ένα μήνα πριν τον λαμπερό γάμο