Αυτήν την εξέλιξη στο Hollywood δεν την περίμενες: Το διάσημο ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτήν την εξέλιξη στο Hollywood δεν την περίμενες: Το διάσημο ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του

Και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ

Το συγκεκριμένο ζευγάρι μας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και όχι πάντα με θετικό τρόπο. Πότε η ηθοποιός για το sexiness και την εξωτερική της εμφάνιση, πότε ο σύζυγος της με την άτακτη συμπεριφορά του, γενικότερα, πάντα υπήρχε κάτι να σχολιάσουμε. Στο πιο πρόσφατο παρελθόν, οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, όμως μία απρόσμενη εγκυμοσύνη τους ένωσε και πάλι.

Και φυσικά μετά από αυτό δεν περιμέναμε το διαζύγιο, αλλά ούτε και την ανανέωση των όρκων τους φυσικά. Και όμως συνέβη το δεύτερο, αφήνοντας μας με την απορία και με μία έκπληξη. Η Megan Fox και ο Brian Austin Green απ' ό,τι φαίνεται μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν -που λέει και η έκφραση- γι' αυτό και μετά από 8χρόνια έγγαμου βίου και πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, αποφάσισαν να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους.

Πρόσφατα τους απολαύσαμε σε ένα εξωτικό ταξίδι στο Kailua-Kona κι εκεί ακριβώς έγινε η ανανέωση. Ο Brian είχε την ιδέα και η ρομαντική τελετή φυσικά έγινε στην παραλία. Η Megan δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μία τόσο όμορφη πρόταση και φυσικά είπε για δεύτερη φορά το ναι. Η όμορφη ηθοποιός φορούσε ένα λευκό φόρεμα και σαγιονάρες και φυσικά ήταν μόνο οι δυο τους και ο ιερωμένος που ανέλαβε τη διαδικασία.

Πραγματικά περίμενες ποτέ να ακούσεις μία τέτοια εξέλιξη σε αυτόν τον γάμο;

Διάβασε ακόμη:

Το πιστεύεις πως η star έχει αυτό το σώμα έπειτα από 3 γέννες; Δες το ζευγάρι σε μια σπάνια εμφάνιση