Ένα βήμα πριν το τέλος! Η απόφαση της Khloe Kardashian δεν θα αρέσει καθόλου στον Tristan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένα βήμα πριν το τέλος! Η απόφαση της Khloe Kardashian δεν θα αρέσει καθόλου στον Tristan

Είναι όμως η σωστή;

Πολλές φορές έχουμε ακούσει για ζευγάρια -τόσο στο Hollywood, όσο και στη showbiz γεινικότερα- τα οποία έχουν κάνει την αταξία τους, όμως κανένα έως τώρα δεν έχει πάρει τις διαστάσεις που πήρε το θέμα περί απιστίας του Tristan Thompson στην Khloe Kardashian. Στο συγκεκριμένο βέβαια δεν περιμέναμε μικρότερη έκταση, μιας και η πρωταγωνίστρια ανήκει σε μία τόσο διάσημη οικογένεια, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο.

Τις τελευταίες εβδομάδες η απιστία του Tristan στη reality star έχει συζητηθεί περισσότερο και από το διαζύγιο των Brangelina και σ' αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και το γεγονός, πως όλο το σκηνικό συνέβη όσο εκείνη ήταν έγκυος. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα, ούτε ένα όμως που να περιέχει την πραγματική άποψη και επιλογή της Khloe Kardashian.

Τις τελευταίες ώρες όμως κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα από κοντινή πηγή της star, το οποίο αναφέρει πως είναι πλέον αρκετά δύσπιστη και με μεγάλη δυσκολία θα συγχωρέσει τον Tristan γι' αυτό που της έκανε. Μάλιστα, η πηγή προσθέτει ακόμη, πως η 33χρονη έχει αποφασίσει να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της, χωρίς καμία βοήθεια από εκείνον και πραγματικά δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Και φυσικά και θα μπορούσε, μην ξεχνάς άλλωστε πως είναι μία Kardashian. Μέχρι λοιπόν να έχουμε την επίσημη ανακοίνωση και απόφαση της κρατάμε τη σημερινή -αρκετά καυτή- πληροφορία.

Διάβασε ακόμη:

Η True Thompson-Kardashian έχει ήδη το δικό της Instagram account