Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η star κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η star κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Και δείχνει πολύ ευτυχισμένη

Αν κάποιος μας ζητούσε να χαρακτηρίσουμε και να του πούμε ποια ήταν η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη που μάθαμε μέσα στο 2018 αυτή θα ήταν ξεκάθαρα της διάσημης ηθοποιού, η οποία πριν από μερικά 24ωρα μας ανακοίνωσε πως εκείνη και ο σύζυγος της, έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι μαζί.

Η Rachel Weisz, μπορεί να διανύει το 48ο έτος της ηλικίας της, όμως σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της –πρώτο με τον Daniel Craig- και όπως δήλωσε και η ίδια σε συνέντευξη της, είναι και οι δυο τους πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι που θα έχουν ένα μικρό ανθρωπάκι ανάμεσα τους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Rachel με τον σύζυγο της Daniel, σε χαλαρή βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης και παρά το γεγονός πως δεν ήταν βαμμένη έδειχνε πραγματικά πανέμορφη. Ήταν –και παραμένει- άλλωστε πάντα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο του Hollywood και γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία. Η 48χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μπλε σκούρο μακρύ παλτό, το οποίο δεν μας άφησε να δούμε τι έκρυβε από κάτω μιας και ήταν συνεχώς κουμπωμένο και παρά το γεγονός πως είναι σχετικά νωρίς ακόμη, εμάς ακόμη κι έτσι μας φάνηκε κάπως φουσκωμένη.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αυτό δεν θα το πιστεύεις με τίποτα! Το πιο hot και sexy ζευγάρι του Hollywood περιμένει παιδί