Συμβαίνει όντως; Εξώφυλλο γνωστού περιοδικού μόλις αποκάλυψε δύο τελείως απρόσμενες εγκυμοσύνες

Συμβαίνει όντως; Εξώφυλλο γνωστού περιοδικού μόλις αποκάλυψε δύο τελείως απρόσμενες εγκυμοσύνες

Και όμως δεν πάει με τίποτα το μυαλό σου

Το τελευταίο διάστημα το Hollywood και η showbiz γενικότερα βιώνει μία πολύ περίεργη, αλλά όμορφη περίοδο, με εγκυμοσύνες και νέες σχέσεις να κάνουν την έκπληξη και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Η Pippa Middleton περιμένει το πρώτο της παιδάκι, η Rachel Weisz και ο Daniel Craig το ίδιο έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου και το κυριότερο; Ο Brad Pitt είναι και πάλι ερωτευμένος με μία πολύ όμορφη και χαρισματική απ’ ό,τι φαίνεται γυναίκα.

Και τώρα μαθαίνουμε για δύο ακόμη εγκυμοσύνες, μία από τον χώρο του κινηματογράφου, μία από τον χώρο της μουσικής, οι οποίες έγιναν γνωστές μέσα από το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού του εξωτερικού. Δεν γνωρίζουμε βέβαια κατά πόσο είναι επιβεβαιωμένες, όμως δεν μπορούμε να τις αγνοήσουμε. Το Life&Style Magazine βάζει φωτιά στα tabloids με το εξώφυλλο του και μας αφήνει να αναρωτιόμαστε αν αυτό ισχύει πράγματι.

Sandra Bullock και Jennifer Lopez πρόκειται να γίνουν και πάλι μαμάδες. Σύμφωνα με το περιοδικό η διάσημη ηθοποιός, θα αποκτήσει ένα ακόμη μωράκι και είναι κάτι που ήθελε πολύ, ενώ η sexy Λατίνα τραγουδίστρια δήλωσε πως θέλει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Alex Rodriguez με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το μόνο που μένει τώρα είναι απλά να μάθουμε αν οι εγκυμοσύνες αυτές είναι πραγματικότητα. Και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα!

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Σκάνδαλο Khloe Kardashian: Οι νέες αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως και θα κάνουν έξαλλη τη star