Kim Kardashian-West: Η νέα της οικογενειακή φωτογραφία είναι υπέροχη & κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kim Kardashian-West: Η νέα της οικογενειακή φωτογραφία είναι υπέροχη & κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στην πιο όμορφη και τρυφερή στιγμή τους

Το να ταξιδεύεις αεροπορικώς με την οικογένεια σου, ειδικά αν έχεις μικρά παιδιά μπορεί να αποδειχθεί σε ένα μαρτύριο, εκτός και αν έχεις ιδιωτικό τζετ, όπως η Kim Kardashian, οπότε όλα τα τυχόν προβλήματα λύνονται στο άψε-σβήσε. Ένα οικογενειακό ταξίδι αποφάσισε να κάνει η Kim Kardashian με τον Kanye West και τα τρία τους παιδιά και η reality star ανέβασε στα social media της, την πιο όμορφη φωτογραφία τους ever.

Αυτό είναι και το πρώτο ταξίδι της μικρής Chicago, η οποία έδειξε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Ίσως βέβαια παίζει ρόλο και το γεγονός πως είναι αρκετά μωρό για να καταλάβει τι συμβαίνει. Η τρεισήμισι μηνών Chicago κάθεται στην αγκαλιά του μπαμπά της και είναι ίσως το πιο όμορφο κομμάτι αυτής της οικογενειακής φωτογραφίας.

Είναι η δεύτερη τέτοιου είδους φωτογραφία που ανεβάζει η reality star, αφού στις διακοπές του Πάσχα, είχε κοινοποιήσει μία ακόμη, η οποία όπως η ίδια είχε πει, είχε τραβηχτεί μετά κόπων και βασάνων, με τόσα μικρά παιδιά να κλαίνε συνεχώς. Αυτήν τη φορά πάντως, φάνηκε να είναι όλοι πιο οργανωμένοι και έτοιμοι, αφού δεν έκλαιγε κάποιος και ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Παρεμπιπτόντως βλέπεις και εσύ πως η North όσο μεγαλώνει, είναι ίδια η Kim έτσι;

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H αμήχανη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι η Meghan Markle έχει ντυθεί σαν την Κim Kardashian