Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς

Πατουχέα Μαριάννα
Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς

Η μικρή της κόρη μετράει δύο εβδομάδες ζωής, όμως, δύο εβδομάδες μετράει και το σκάνδαλο της προδοσίας του Tristan Thompson

Και ενώ στις προσωπικές της δημοσιεύσεις δηλώνει αποφασισμένη να κοιτάξει την προσωπική της ευτυχία και μόνο, το οικογενειακό της περιβάλλον δηλώνει άλλα. Η Khloe που έγινε μαμά μέσα στον Απρίλιο δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα από το σύντροφό της λίγες μέρες πριν υποδεχτεί την μικρή της κόρη και παρά τα δημοσιεύματα και τις φήμες δεν γνωρίζουμε την σαφή της τοποθέτηση επί του θέματος.

Πηγές από το κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν ότι η λεχώνα Khloe είναι μεν διχασμένη, αλλά δεν είναι έτοιμη να δώσει ένα τέλος στη σχέση της. Λίγο ο ερχομός του παιδιού, λίγο οι ορμόνες που δεν έχουν συνέλθει ακόμα..

Και ενώ εκείνη γράφει ότι «η ζωή είναι μικρή και πολλές φορές βάζουμε άλλους πάνω από εμάς αλλά πρωταρχικός μας στόχος πρέπει να είναι η προσωπική μας ευημερία», πηγές υποστηρίζουν ότι «ο Tristan μπορεί να θέλει να είναι και πάλι μαζί όμως η Khloe έχει πληγωθεί πολύ και όπως ήταν λογικό δεν βίωσε ακριβώς όπως θα έπρεπε την πρώτη της γέννα».

Φυσικά, η οικογένεια Kardashian ισχυρίζεται ότι η Khloe αξίζει πολλά περισσότερα από αυτή τη συμπεριφορά και την περιμένουν να γυρίσει κοντά τους με ανοιχτές αγκάλες..

Δες ακόμα:

Η διάσημη ηθοποιός μας δείχνει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της

Η star μας δείχνει τα σημάδια της μετά το σοβαρό της ατύχημα