Stop the Press: Η Khloe Kardashian δεν είναι single πια (photos)

Stop the Press: Η Khloe Kardashian δεν είναι single πια (photos)

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της reality star;

Είναι ίσως το πιο συμπαθές πρόσωπο της μεγάλης Kardashian οικογένειας, μιας και προσπαθεί να μην προκαλεί με δηλώσεις ενώ οι γυναίκες τη στηρίζουν σταθερά λόγω των άσχημων εμπειριών που κατά καιρούς είχε με τους άντρες της ζωής της.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Khloe Kardashian έχει επιλέξει να μεγαλώνει μόνη της κόρη της True, η οποία όπως δηλώνει είναι όλη της η ζωή!

Και μπορεί να δείχνει ότι περνάει και μόνη της καλά, και δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε, πρόσφατα δημοσιεύματα αλλάζουν το σκηνικό στην προσωπική της ζωή μιας και φέρεται να τα έχει ξαναβρεί με τον πατέρα της κόρης της Tristan Thompson.

Όλα ξεκίνησαν από το πάρτι γενεθλίων της λίγο καιρό πριν, όπου ο Tristan έδωσε το παρών, με τις φήμες περί επανασύνδεσης να οργιάζουν. Η ίδια βέβαια δεν είχε επιβεβαιώσει ποτέ τις φήμες αυτές, αν και όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

«Ασχέτως με όσα έγιναν ανάμεσα στον Tristan και μένα, δεν θα μπορούσα ποτέ να του στερήσω την κόρη του. Δεν έχω σκοπό να τιμωρήσω το παιδί μου για τις πράξεις των άλλων. Αξίζει και στους δύο η αγάπη του ενός στον άλλο», είχε γράψει στο Twitter, όταν πριν δύο χρόνια ξέσπασε το γνωστό πια σκάνδαλο, με την Jordyn Woods, κολλητή φίλη της Kylie Jenner, με την οποία φημολογείτο ότι ο Tristan είχε δεσμό.

Ο καιρός όμως είναι γιατρός, και όπως όλα δείχνουν, η Khloe είναι έτοιμη να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Για να δούμε. Δες την παρακάτω gallery: