Η Ξανθή του GNTM φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχα στην πιο σέξι πόζα

Η Ξανθή του GNTM φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχα στην πιο σέξι πόζα

Η ανάρτηση έχει γεμίσει με χιλιάδες likes.

Τα τελευταία χρόνια, πολλά ριάλιτι έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Οι παίκτες και οι παίκτριες που έχουν βγει μέσα από αυτά έχουν γίνει τα νέα hot celebrity ονόματα της showbiz και όλοι ασχολούνται μαζί τους. Ακόμα κι όταν βγουν από τις παραγωγές στις οποίες συμμετέχουν, οι ίδιοι φροντίζουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram να κρατούν ενήμερο το κοινό για κάθε τους νέο, ώστε κι εκείνο με τη σειρά του να έχει έναν λόγο να επιστρέφει διαρκώς για updates.

Η Ξανθούλα Τζερεφού είναι μία κοπέλα που γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model και που με την αποχώρησή της δέθηκε πολύ με τους followers της μέσω των αναρτήσεων στο προφίλ της. Το Instagram της ανανεώνεται τακτικά με φωτογραφίες που συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

Η Ξανθή έκανε πρόσφατα ένα post στο οποίο ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα και το θέαμα, όπως μπορείς να φανταστείς, είναι πολύ σέξι. Για τις πόζες της επέλεξε ένα λευκό σχέδιο, που ταίριαζε πολύ και με τα τζίντζερ χρώματά της.

Δε χρειάζεται να πούμε, κιόλας, ότι η ίδια έχει χάσει πολλά κιλά από την περίοδο της συμμετοχής της στο ριάλιτι μοντέλων και η διαφορά στο σώμα της είναι κάτι πέρα από ορατή.




Δες τις φωτογραφίες με τα εσώρουχα στη συνέχεια.