Ο Πάριος μαζί με την Παπαρίζου σε πίστα της Θεσσαλονίκης

Ο Πάριος μαζί με την Παπαρίζου σε πίστα της Θεσσαλονίκης

Είναι ένα σχήμα που σίγουρα θα συζητηθεί. Μετά το χωρισμό της η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στο πλάι του μοναδικού Γιάννη Πάριου.

Μαζί με τον απόλυτο ερωτικό τραγουδιστή ήρθαν σε συμφωνία και στην Πύλη Αξιού θα κάνουν μερικές εμφανίσεις απο τα τέλη Νοεμβρίου. Άν και τα προβλήματα ήταν πολλά, ξεπεράστηκαν και οι δυο καλλιτέχνες έκλεισαν πριν λίγες μέρες όλες τις λεπτομέρειες γι αυτή την μουσική συνάντηση.

Έτσι μετά τον Νίκο Βέρτη, τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο, άλλο ένα σχήμα θα προστεθεί στον ανταγωνισμό της συμπρωτεύουσας. Πρόκειται για ένα σχήμα που πολλοί απόρησαν πως έμεινε κρυφό εδώ και αρκετό καιρό που υπήρχαν οι συζητήσεις. Ο Γιάννης Πάριος εκτιμά την ποιότητα της Έλενας και οι δυο τους δεν αποκλείεται αν τα βρουν οι δισκογραφικές εταιρίες να ηχογραφήσουν και ένα ντουέτο ώστε να είναι έτοιμο σε ένα μήνα.

Αυτό όμως ανήκει ακόμη σε επιθυμία κάποιων και δεν έχει βρει προς το παρόν πολλούς υποστηρικτές για να πραγματοποιηθεί. Πάριος και Παπαρίζουν θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κόινό την περίοδο των εορτών και δεν αποκλείεται αυτή την συνάντηση να την δούμε και στην Αθήνα μέσα στο 2012.