Tα νούμερα της Παρασκευής έφεραν πονοκέφαλο στο "Πρωινό ΑΝΤ1"

Tα νούμερα της Παρασκευής έφεραν πονοκέφαλο στο "Πρωινό ΑΝΤ1"

Με σχεδόν 15 μονάδες έκλεισε η ψαλίδα στην διαφορά των δύο ψυχαγωγικών εκπομπών το πρωί της Παρασκευής. Η ψυχρολουσία το Σάββατο ήταν ισχυρή απο το ραβασάκι της AGB.

Το πρωινό της Φαίης και του Γιώργου κατάφερε να συγκεντρώσει το 34,5% των τηλεθεατών. Την ίδια ώρα, 10:00 με 13:00 το πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 20,5% . Αντίστοιχη ήταν η διαφορά τους και στο νεανικό κοινό (15-44) όπου το ΠΡΩΙΝΟ MOU έκανε 33,7% ενώ το δίδυμο Φερεντίνος-Χρηστίδου 22%.

Σε πιο χαμηλά επίπεδα κινήθηκε την Παρασκευή η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ που αυτή τη φορά, δεν κατάφερε να πλησιάσει κανένα από τα δύο προγράμματα (MEGA-ANT1) σε τηλεθέαση, αφού συγκέντρωσε το 13,1%. Τα ποσοστά που έχασε η ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ πήγαν στο δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά και πλέον ο πρώτος μήνας κλείνει με μια διαφορά ασφαλείας που αγγίζει τις επτά μονάδες. Τελευταία σε τηλεθέαση , ήταν η εκπομπή της Μαρίας Σαράφογλου στη ΝΕΤ που κέρδισε μόλις το 8,7% των τηλεθεατών...

Όσο τώρα για τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, πρώτη σε τηλεθέαση ήταν αυτή του Γιώργου Παπαδάκη με 30,1% με μεγάλη διαφορά απ' το "Κοινωνία ώρα MEGA" που βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 21,9%. Ο πονοκέφαλος στο επιτελείο του πρωινού που πρωταγωνιστούν Φερεντίνος - Χρηστίδου έχει να κάνει με την δομή της εκπομπής μιας και δείχνει πολλές φορές να χάνει λίγο την επικαιρότητα και να περιορίζεται καθαρά σε θέματα που αφορούν μόνο το πρόγραμμα του σταθμού. Ο Δεκέμβριος θα είναι μήνας καθοριστικός για το αν θα ανοίξει και άλλο η διαφορά στα ποσοστά τηλεθέασης που έχουν αναστατώσει τους τηλεοπτικούς αστέρες.