Ελένη ζούμε για να σ' ακούμε!

Γωγώ Φούντα
Ελένη ζούμε για να σ' ακούμε!

7 + 1 απορίες από την απόλυτη ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης!

Είναι ξανθιά, όμορφη, σέξι, μάνα, παρουσιάστρια και βασίλισσα! Είναι φυσικά η μία και μοναδική Ελένη Μενεγάκη. Με αφορμή τη χθεσινή "απορία " της ωραίας Ελένης σχετικά με το Euro 2012 ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες ατάκες-γκάφες της εθνικής μας παρουσιάστριας για τα μάτια σας και μόνο!

1) Λίγο πριν τον τελικό του Champions League ο καλεσμένος της Τόνυ Δημήτριου, κάνει ένα σχόλιο σχετικά με το συγκεκριμένο αγώνα: "Απόψε το βράδυ θα δούμε 22 δισεκατομμυριούχος να κυνηγάνε μία μπάλα" για να έρθει στη συνέχεια η αποστωμοτική απάντηση από Μενεγάκη: "Συγνώμη αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι θα παίζουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές"; Γιατί αποδεδειγμένα η Ελένη αγαπά το ποδόσφαιρο!

2) Σε ταξίδι της εκπομπής η Ελένη ιππεύει ένα άλογο ως άλλη αμαζόνα και θέτει το εξής ερώτημα, στον ανυποψίαστο εκπαιδευτή: " Συγνώμη, τα άλογα γεννάνε μόνα τους ή με γιατρό"; Φυσικά η απάντηση δεν ήρθε ποτέ γιατί απλά ο άνθρεωπος έχασε τα λόγια του!

3) Μία από τις κορυφαίες της ατάκες, είναι όταν σε συζήτηση σχετικά με τη στρατιωτική θητεία έθεσε την εξής απορία: " Δηλαδή εγώ το γιο μου μπορώ να επιλέξω αν θα τον γράψω στο πεζικό ή στο ναυτικό";

4) Αξέχαστες στιγμές έχει χαρίσει η Ελένη σε συνδυασμό με την εθνική μας μαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου. Η κυρία Βέφα λοιπόν μαγείρευε συκωτάκι και εξηγούσε στην Ελένη ότι όσο καλά και να το πλύνει πάντα θα είναι γεμάτο με αίμα. " Δηλαδή το συκώτι δεν έχει καθόλου κρέας"; Ήταν η ερώτηση της ξανθιάς και πολλαπλά εγκεφαλικά χτύπησαν τη Βέφα Αλεξιάδου.

5) Σε συζήτηση με καλεσμένο σχετικά με τα εναλλακτικά παιδικά μαθήματα και την πρότασή του ο γιος της να κάνει Παγκράτιο: " Μα πως να κάνει Παγκράτιο, αφού δεν μένουμε στο Παγκράτι"!

6) Καλεσμένος στην εκπομπή της ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος μιλά για την παράσταση στην οποία συμμετέχει και έχει να κάνει με ένα gay ζευγάρι: " Gay ζευγάρι; Ποιος κάνει το αγόρι και ποιος το κορίτσι"; Ο Απόστολος δεν απάντησε ποτέ, απλώς γέλασε!

7) HΕλένη κάποτε, κληθηκε να μαντέψει κάποια αντικείμενα τα οποία και περίεγραφαν παιδάκια. Στην περιγραφή λοιπόν τι είναι άσπρο με κόκκινο στην μέση η θεά Ελένη απάντησε περιχαρής το... αυγό!

8) Και κάτι εντυπωσιακό για το τέλος... Συζητώντας στην εκπομπή της για τα σύνορα, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έθεσε την ξής απορία: " Τα σύνορα των χωρών πως είναι; Σαν συρματοπλέγματα";

Δεν ξέρουμε αν το κάνει επίτηδες ή απλά της ξεφεύγουν, αλλά σίγουρα η ελληνική τηλεόραση θα ήταν πολύ πιο βαρετή χωρίς την Ελένη και τις απορίες της!

Διαβάστε επίσης:

Το στυλ της Ελένης Μενεγάκη