Ποιος σταρ του Hollywood δήλωσε: «Δεν πιστεύω στο Θεό, πιστεύω στον Al Pacino»;

Ποιος σταρ του Hollywood δήλωσε: «Δεν πιστεύω στο Θεό, πιστεύω στον Al Pacino»;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το αντρικό περιοδικό GQ.

Είναι απίστευτα γοητευτικός, ταλαντούχος και επιτυχημένος ηθοποιός και έχει μια από τις πιο γλυκιές οικογένειες της showbiz. Και είναι άθεος -αλλά με απόψεις και στάση ζωής που «βάζουν κάτω» πολλούς δήθεν πιστούς.

Ο λόγος για τον Javier Bardem, ο οποίος στα πλαίσια της προώθησης του «Skyfall», της νέας ταινίας του James Bond στην οποία υποδύεται τον κακό (που τόσο καλά ξέρει να κάνει), έδωσε μια αρκετά προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό GQ, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του, τις πολιτικές πεποιθήσεις του και την εκκλησία. Ή, μάλλον, για τη σχέση που δεν έχει με την εκκλησία.

«Πάντα έλεγα πως δεν πιστεύω στο Θεό, πιστεύω στον Al Pacino», είπε ο ηθοποιός σε ένα κομμάτι της συνέντευξης δηλώνοντας με χιούμορ πως είναι άθεος. Μερικά ακόμα πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια της συνέντευξής του είναι τα ακόλουθα:

Σχετικά με την επαφή του με τη θηλυκή του πλευρά: «Με μεγάλωσαν μαθαίνοντάς μου να μη φοβάμαι να δείχνω τα συναισθήματά μου ή την φαντασία μου. Έχω έναν άντρα και μια γυναίκα στο ίδιο σώμα, έχω τις αντρικές και γυναικείες αξίες στο ίδιο σώμα. "Φέρσου σαν άντρας", τι σημαίνει αυτό το πράγμα;»

Σχετικά με το πόσο ευγνώμων είναι για όσα έχει στη ζωή του: «Έχω έναν ευτυχισμένο γάμο (σ.σ. με την Penelope Cruz και το μωρό τους). Αναπνέω και παραμένω γαλήνιος. Ειλικρινά ευχαριστώ όποιον βρίσκεται εκεί πάνω και μου έδωσε την ευκαιρία να αγαπηθώ»

Για την ισπανική οικονομία και τον πολιτικό του ακτιβισμό: «Πολλοί άνθρωποι που αγαπώ και λατρεύω, που είναι κομμάτια της ζωής μου, περνάνε μια απαίσια κατάσταση αυτόν τον καιρό. Το κράτος αύξησε τους φόρους στο χαρτί και τα μολύβια. Αυτό είναι γαμ***να τρελό. Οι μεσαίες και εργατικές τάξεις πληρώνουν το χρέος που δημιούργησαν οι χρηματοπιστωτικές αγορές. Το ένα τέταρτο των Ισπανών είναι άνεργοι. Μία στις δέκα οικογένειες δεν έχει καθόλου δουλειά. Είναι γαμ***νο σκοτάδι, είναι απάνθρωπο. Πάντα ανήκα στο δρόμο και πάντα θα ανήκω. Είναι στο DNA μου. Δε το σκέφτομαι καν. Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτή τη χώρα. Οι άνθρωποι λένε αυτό που νιώθουν μέχρι να ακουστούν».


Διαβάστε επίσης:

Ο Javier Bardem αγανάκτησε και βγήκε στους δρόμους

Penelope Cruz- Javier Bardem: Στο αεροδρόμιο με τον μικρό Leo

Ξανά έγκυος η Penelope Cruz!