Δείτε τη Sandra Bullock γυμνή να επιτίθεται στην Chelsea Handler!

Δείτε τη Sandra Bullock γυμνή να επιτίθεται στην Chelsea Handler!

Και όλα αυτά μέσα στο ντουζ!

H Sandra Bullock συνήθως μας εμφανίζεται με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στο στόμα. Δεν κατέκτησε τσάμπα τον τίτλο της America's Sweetheart. Αυτή τη φορά όμως η γλυκιά persona του Hollywood έριξε το προσωπείο και έδειξε τον κακό της αυτό στην παρουσιάστρια, Chelsea.

Ολόγυμνη η 48χρονη σταρ εισέβαλε στο ντουζ ενώ πλενόταν η Chelsea Handler και προσπάθησε να την... συνετίσει! Φώναξε και κουνούσε το δάχτυλο στην 37χρονη επίσης γυμνή παρουσιάστρια και της έλεγε: «Έχεις ευθύνη απέναντι στο κοινό σου και πρέπει να είσαι μία αξιοσέβαστη παρουσιάστρια. Αυτό έρχεται κατευθείαν από το στόμα της Oprah, στο αυτί μου και μετά στο στόμα μου και από εκεί στα δικά σου αυτιά, μαπίνει στο σώμα σου, βγαίνει από τον κόλπο σου (!), μπαίνει στον δικό μου κόλπο (!) και βγαίνει από τον κ*λο μου! Το νόημα αυτού του μηνύματος είναι ότι είσαι μία τεράστια απογοήτευση. Απλά και μόνο επειδή είσαι η μόνη γυναίκα που έχει εκπομπή στη νυχτερινή ζώνη- δεν μπορείς να κάνεις ό, τι σου καπνίσει. Πρέπει να αποτελέσεις πρότυπο για τα νέα κορίτσια.... και πρέπει να σκόψεις το ποτό!»

Ύστερα η ηθοποιός χαστούκισε με δύναμη την έκπληκτη παρουσιάστρια και της είπε: «Σταμάτα να κοιμάσαι με τους καλεσμένους σου πια! Για αυτό δεν έρχομαι στην εκπομπή σου! Γιατί δεν θέλω να σου κάτσω»!

Η παρουσιάστρια απολογήθηκε αναφερόμενη στην σύντομη σχέση της την περασμένη χρονιά με τον 50 Cent, λέγοντας: «Δεν κοιμάμαι με πολλούς πια, μόνο με μερικούς rappers». Η Sandra ξαναχαστουκίζει την Chelsea και την διατάζει να ... ουρήσει επί τόπου στο ντουζ! Η παρουσιάστρια υπακούει και η ηθοποιός τη μαλώνει λέγοντάς της: «Καλέ κατουράς! Δεν κάνουμε πιπί μας πια στα ντουζ. Κάνουμε πιπί στην τουαλέτα. Είναι αηδιαστικό όλο αυτό. Είναι αρρωστημένο», ενώ την κοιτάζει ολόκληρη απαξιωτικά και βγαίνει τρέχοντας από το ντουζ!

Όλο αυτό σε μία προσπάθεια να γελοιοποιήσουν την κόντρα της Chelsea με την αντίπαλό της Oprah Winfrey η οποία σε κάθε της ευκαιρία την ... κράζει! Ας πούμε ότι στην αρχή ήταν λίγο αστείο. Το μετά εμείς για να είμαστε ειλικρινείς δεν το πολυκαταλάβαμε... Τα σχόλια δικά σας!

Διαβάστε ακόμη:

Kristen Stewart: «Είμαι ένα μίζερο μ***ί» (Κι όμως το είπε)

Jennifer Aniston: Μίλησε για τον Justin και... πλάνταξε στο κλάμα! (video)