Ποια pop star διασκεδάζει να βασανίζει τον πρώην της επειδή δεν του άρεσε η μουσική της;

Γωγώ Φούντα
Ποια pop star διασκεδάζει να βασανίζει τον πρώην της επειδή δεν του άρεσε η μουσική της;

 Aφήνει την εικόνα του καλού κοριτσιού και περνά στην αντεπίθεση!

Η Τaylor Swift είναι ένα κορίτσι της pop, για κάποιους γλυκιά και ταλαντούχα για κάποιους άλλους γλυκανάλατη και παντελώς αδιάφορη. Παρόλα αυτά, η νεαρή star αυτή τη στιγμή γνωρίζει τεράστια επιτυχία και δεν σταματά να δίνει την μία συνέντευξη μετά την άλλη. Και μπορεί οι συνεντεύξεις της να είναι συνήθως μία από τα ίδια, στην τελευταία της όμως, στην εκπομπή Good Morning America, όπου και εμφανίστηκε με ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα, είπε κάποια πράγματα τα οποία προκάλεσαν ενδιαφέρον.

Η Swift λοιπόν έδωσε ρεσιτάλ όταν ρωτήθηκε για το νέο της τραγούδι «We're Never Ever Getting Back Together». Είπε λοιπόν: «Είναι ακριβώς αυτά που αισθάνθηκα οταν έπαψα να ενδιαφέρομαι για τον πρώην μου. Συνήθιζε να με μειώνει και να θεωρεί ότι είμαι πολυ κατώτερη από την πιο ψαγμένη μουσική που άκουγε εκείνος. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να γράψω ένα τραγούδι το οποίο κυριολεκτικά θα τον έκανε έξαλλο».

Και δίχως φόβο και πάθος συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το συγκεκριμένο τραγούδι, όχι μόνο γιατί πιστεύω ότι θα κάνει επιτυχία, αλλά και γιατί είναι ακριβώς το είδος μουσικής που εκείνος σιχαινόταν! Μη με ρωτάτε γιατί έκανα κάτι τέτοιο. Μάλλον για πλάκα»!

Taylor κορίτσι μου δώσε τόπο στην οργή! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σιγουρευτεί ο... ψαγμένος πρώην σου ότι ακόμα σε ενδιαφέρει!

Διαβάστε επίσης:

Η Taylor Swift συνεργάζεται με τα Keds

Φθινοπωρινό mix and match από την Taylor Swift!

Ποια star έκανε αυτή την ατυχή επιλογή ρούχου;