H Kate Moss αποκάλυψε πως βρήκε τον άντρα της... στο ίντερνετ

H Kate Moss αποκάλυψε πως βρήκε τον άντρα της... στο ίντερνετ

Το google έπαιξε τον ρόλο της προξενήτρας για το διάσημο ζευγάρι.

tumblr_lnns62eOAx1qgcbg9o1_500

Έχετε περάσει ποτέ βράδια να «googlάρετε» διάφορους διάσημους στο ίντερνετ και να χαζεύετε φωτοργαφίες τους και γεγονότα από τη ζωή τους; Φυσικά και έχετε, όλοι μας το έχουμε κάνει. Η διαφορά όμως ανάμεσα σε εμάς και την Kate Moss -πέρα από δεκάδες άλλα πράγματα- είναι πως αυτή παντρεύτηκε τον πρώτο που της «γυάλισε».

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα, η ίδια η Moss αποκάλυψε πως η πρώτη φορά που είδε τον Jamie Hince ήταν στο ίντερνετ.



«Ο Jamie είναι φανταστικός. Βασικά, απλά εμφανίστηκε. Βρισκόμουν στο σπίτι μιας φίλης στη Νότια Γαλλία και googlάραμε άντρες. Και όταν τον είδα, είπα «Ααα, αυτός μου αρέσει», είπε το διάσημο μοντέλο, και περιέγραψε έπειτα το πως έγινε η πρώτη τους μη-δικτυακή συνάντηση:

«Ένας φίλος κανόνισε να συναντηθούμε. Εκείνος ήρθε και περάσαμε τις επόμενες τέσσερις ημέρες μαζί. Και όταν τελικά ξυπνήσαμε, του είπα "Θες ένα σάντουιτς με μπέικον;" και τον έπιασαν τα γέλια. Δεν ήξερα πως ήταν χορτοφάγος, ήμασταν μαζί μόνο τέσσερις μέρες. Δεν ήταν χορτοφάγος για πολύ, όμως. Τον "τύλιξα" με το σάντουιτς με μπέικον».

Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία, ή μάλλον ένα παραμύθι που κατέληξε σε γάμο τον περασμένο Ιούλιο. Γι' αυτό ποτέ μην υποτιμήσετε ξανά τη δύναμη του ίντερνετ -ακόμα κι αν δεν είστε η Kate Moss.

Διαβάστε επίσης:

25 χρόνια Kate Moss

Kate Moss & Jamie Hince: μεταμορφώθηκαν σε Addams Family! (photos)

Ποιο θρυλικό μοντέλο δήλωσε πως έπαθε νευρικό κλονισμό όταν πόζαρε γυμνή στα 17 της;